Dzochar91 Czyli nie jest taka najgorsza 😅 Po prostu brakuje jej wykończenia
Connor no jasne myślę że są dużo gorsze też.
Connor bo te nowe w tej samej cenie tyle nie wytrzymają co 10l. bomar albo pilous
ZU-Met No dobra ale skąd bierze sie cena takiego,, badziewia" na wysokim poziomie w takim razie? Skoro nie są wytrzymałe? Narazie używam bs128 od cormaka i jak za tą cene ja nie narzekam
Connor nie mam pojęcia jest popyt na taśmę 27 i na 20 i windują ceny
Connor Miałem tego Cormaka 128 ale jeszcze wtedy to był Maktek. 9 lat u mnie przerobiła i poszła dalej kolega wziął odemnie. W 2017 w grudniu kupiłem Cormak BS260G. Teraz minie 5 lat jak ją mam. Powiem tak są pewne niedociągnięcia ale niektóre poprawiłem. Po 2,5 roku poleciało łożysko prowadzące taśmę. Wymieniłem łożyska na Japońskie wyregulowalem wszystko i tnie lepiej niż oryginał. Wiadomo nie jest to Bomar i Pilous jednak za kwote 5600 zł którą wtedy zapłaciłem jak dla mnie jest ok. Narazie nie mam zamiaru zmieniać
Connor ja mam most 260 pewnie to samo co inne pod innym kolorem. Mam ja 3 lata padł transformstor i spalił mi pompkę chłodzenia. Do tej pory wszystkie łożyska nowe i jeszcze ich nie słychać
Nie wiem jak wy ale ja tam zaczynam pomału kontrolę nad zużyciem prądu. Ale tylko kontrolę hehehe bo oszczędzić ciężko będzie 😛😛😛
Swoją drogą fajna sprawa takie gniazdka 😁
Udało się wyrwać 2 sztuki za 46 zł z wysyłką.
Hipcio bajer, mam coś podobnego ale włącz wyłącz smartfonem
Boguslaw też można włączyć i wyłączyć telefonem 😁
Dziś montujemy kamery u klienta 😀
Boguslaw myślałem u siebie żeby też zrobić bo przez oszczędności od 23 do 4 ciemno bo latarnie na drodze nie świecą. Te kamery to zdyskiem są czy na jakiś serwer zapis ?
ZU-Met rejestrator jest a oprócz tego na kartę SD mogą zapisywać
Boguslaw jak wyciągnięte kable to fajna robota🙂
Hipcio powiem Ci że też ostatnio sprawdzałem i wychodzi mi ponad 300na miesiąc 🤣
Znalezione w internecie @Boguslaw co poszło nie tak? 😁
Miodek na podłodze gołe kable 🤣🤣
Boguslaw na podłodze w peszlach są przecież 😂
suszi8512 sory ja już nie widzę powiększać muszę tzn zumować
Dziś takie akcje Subaru silnik boxerek
Boguslaw co padlo ?
Boguslaw diesel?