suszi8512 nie mam dost臋pu do tego towaru niestety ale lubi膮 zaplesniec z tego co s艂ysza艂em.
Hipcio te偶 mam zamiar spr贸bowa膰 馃榿
Nie wiem Panowie czy wiecie ale Dzi艣 @GPPH obchodzi 5-cio lecie powstania firmy . Na naszym forum nie ma takiej informacji tylko na FB. Z tej okazji 偶ycz臋 wszystkiego najlepszego i dalszego rozwoju firmy . 馃榿馃榿馃榿
Alaxa9900 r贸wnie偶 偶ycz臋 Ca艂emu zespo艂owi @GPPH rozwoju sukces贸w nowej wielkiej Hali na zakupionej dzia艂ce i zdobywania Swiatowych rynk贸w
Alaxa9900 no to @GPPH stawia czysta przezroczyst膮 馃榿
Alaxa9900 Tak w艂a艣nie widzia艂em post na Fb.
Hipcio Ooo i to jest my艣l 馃榾
Alaxa9900 owies 3/1 groszek idzoe pieknie
ZU-Met Trzeba przetestowa膰. Dzi臋ki.
Alaxa9900 sam te偶 si臋 pali艂 tylko si臋 wiesza艂 z w臋glem nie by艂o tego problemu. Ma艂y nadmuch i cz臋sto podawa膰 i si臋 pali lux. Popi贸艂 jak z papierosa taki puszysty jest
Sam owies te偶 si臋 dobrze pali. Moje zapasy na zim臋. Nie owies. W workach W piecu
Dreyse_r i wszystko za darmo
Dreyse_r to s艂onecznik ?
A tu moje zapasy na zim臋 ale do jedzenia 馃ぃ
Boguslaw Bogus艂aw przecie偶 ty nie z Poznania!
Alaxa9900 a frytki z czego馃ぃ
ZU-Met plewy
Dreyse_r i co b臋dzie si臋 to pali膰 ? Mi chodzi w艂a艣nie o 艂uski s艂onecznika.
ZU-Met Najlepsze s膮 takie gdzie jest ziarno a miej s艂omy. Rzepak, bobik, kukurydza w te偶 nasiona chwast贸w Zle偶y co wywiaz膮 z suszarni. Trafia si臋 r贸偶ny sort.
Punkt zaopatrzenia 馃榿. Oczywi艣cie nie wszystko si臋 nadaje. Ja ju偶 chyba na targalem na dwie zimy. Mo偶e by膰 problem z przechowywaniem takiego towaru. Najlepiej w jakim艣 przewiewnym miejscu, bo si臋 sparzy. No i zdala od domu , chyba 偶e kto艣 lubi ma艂e zwierz膮tka typ myszy.
Dreyse_r teraz kupi膰 brykieciarke i b臋dzie lala. Mieszasz z w臋glem 偶ebu si臋 nie zawiesza艂o ?
ZU-Met nie zawiesza si臋. Wybieram te plewy kt贸re maj膮 ziarno i s膮 sypkie . Po zatym towar jest z suszarni przewiany suchy. W臋gla mam 10 work贸w po zime, nie mieszam z w臋glem. Taki drogi 偶e szkoda spali膰. Mieszam z owsem i peletem. Wegiel chyba schowam i zostawi臋 wnukom, 偶eby pokaza膰 czym si臋 kiedy艣 pali艂o馃榿馃槈.