@Boguslaw do艂膮czam si臋 do kondolencji, wyrazy wsp贸艂czucia dla Ciebie i ca艂ej rodziny .
ZU-Met dzi臋ki koledzy
Uzbrajamy kolejny dom 馃彙
Boguslaw Wpad艂 by艣 do mnie mam rozdzielnie do doko艅czenia wy艂膮czniki lamp臋 do za艂o偶enia i kamery 馃榿 wszystko jest tylko elektryka brakuje 馃榿馃ぃ
Miodek wiesz tylko tyle 偶e ja nie mobilny jestem do 6tego stycznia potem ju偶 mog臋 wpa艣膰 tylko jedna kwestia dojazd trza jako艣 rozliczy膰. 馃榾馃榾馃榾
Boguslaw Samoch贸d sprzeda艂e艣 ?
Boguslaw P贸jdziesz do szefa wypisze ci delegacje.馃榿
ZU-Met jeszcze nie 馃榾
Miodek zmiana szefa chyba od stycznia b臋dzie tzw powr贸t na stare 艣mieci auto 馃殭 s艂u偶bowe i praca 8godz jako elektryk i o 15.10w domu
Boguslaw No to jak znalaz艂. Adres znasz 馃槑馃榿馃ぃ
Boguslaw O widzisz i to dobra decyzja zrobisz swoje i idziesz do domu . Wiem jak jezdzilem u szwagra ci臋偶ar贸wka. Nie napiszesz mu 偶e idziesz spa膰 bo Ci si臋 czas sko艅czy艂 tylko kombinujesz bo nie dojedziesz to on dostanie kar臋. U obcego to wy艂膮czasz telefon i masz w d**ie. 馃ぃ
ZU-Met tak
O i posk艂adane reszta dom贸w chyba kto艣 inny ju偶 b臋dzie dzia艂a艂
Boguslaw Widac 偶e ten makaron to twoja pasja w wi臋kszo艣ci co widzia艂em to upchane byle by wesz艂o i gotowe
ZU-Met bo m贸wi膮 偶e to ma dzia艂a膰 a nie wygl膮da膰, dla mnie ma dzia艂a膰 wygl膮da膰 i by膰 czytelne dla np. Innego Elektryka kt贸ry np. Na awarie przyjedzie. 馃榾
Boguslaw No i to si臋 ceni馃挭馃榿
Boguslaw I to si臋 chwali tak ma by膰 馃檪
Panie i Panowie, Wszystkiego Dobrego Na Nadchodz膮ce 艢wi臋ta 馃巹馃巺馃巵馃尐锔忊泟.
Weso艂ych 艣wi膮t, 偶ycz臋 Wam zdrowia, pieni臋dzy a przede wszystkim szcz臋艣cia, jak m贸wi膮, 偶e na Titanicu mieli i pieni膮dze i zdrowie ale szcz臋艣cia im zabrak艂o, to ja Wam 偶ycz臋 tego szcz臋艣cia, 偶eby nie opu艣ci艂o Was nigdy!
Wszystkim uczestnikom forum i ca艂emu zespo艂owi GPPH za dobr膮 wsp贸艂prac臋 偶ycz臋 zdrowych pogodnych i weso艂ych 艢wi膮t Bo偶ego Narodzenia a na Nowy Rok samych nowych owocnych sukces贸w. Pozdrawiam Tomek 馃憤馃槈馃榾
suszi8512 Zdrowych Spokojnych 艢wi膮t Bo偶ego Narodzenia i szcz臋艣liwego Nowego Roku