KGgarage Szukasz ściskow do rur czy rurowych? Moim zdaniem najlepsze firma Bassey ale wiadomo cena też robi wrażenie.
Alaxa9900 szukam do rur bassey dobry ale drogi i jakoś nie kojarzę takich do rur
Alaxa9900 jeszcze Piher ale cena jak z kosmosu
Alaxa9900 taki mi się nie zmieści między płaskowniki, które muszę docisnąć pionowo jeden nad drugim. Przerwa między płaskownikami około 35mm.
KGgarage tu masz
Stal-Fun Białkowski ma chyba w ofercie
Dreyse_r Nie wiem. Nie znam jego oferty. Ale co za problem zrobić samemu.
Dreyse_r hehe teraz to zostałeś znienawidzony 🤣🤣🤣 Oczywiście żart 👍
Alaxa9900 fajne ale to kosztuje ponad 400pln prawie 500 😁💲💲
Stal-Fun żaden dlatego sobie zrobiłem. Większy problem miałem z wytoczenim trzpieni do ścisków. Trochę z braku czasu trochę z lenistwa.
Dreyse_r Trzpienie możesz kupić na fb ktoś na grupach spawalniczych się ogłasza.
Dreyse_r Jak nie masz czasu to takie trzpienie po 12 zl są na grupach fecbookowych
Dreyse_r ja te ścisku co robiłem to piny też sam toczyłem, wiadomo nie są tak idealne jak z CNC ale rolę spełniaja.
Dzochar91 ojtam ojtam😜😁
Alaxa9900 @Stal-Fun Wiem. Nie mam swojej tokarki, ale mam dostęp do woli o ile jest wolana maszyna to sobie mogę wytoczyć. No ale dla siebie zawsze brakuje czasu 😁
Stal-Fun Szybszy byłem 😂😂😂😂😂
Alaxa9900 No najwyraźniej 😉😉😉
Dreyse_r fajne 👍
Hipcio no to wbijaj do mnie 😀blisko masz, bliżej niż do stal funa 🤣
Boguslaw no bym powiedział nawet że rzut beretem 😁
suszi8512 pracowałem kiedyś na piher ścisk klasa światowa i do tego super patent ze stopka która się nie obraca i rączka łamiesz na 90' można naprawdę solidnie coś naciągnąć.
Dreyse_r jestem ciekaw czy dadzą radę 💪
Miodek okaże się w boju😀