Dzochar91 słuszna uwaga to że teraz nie potrzebujesz nie znaczy że za pół roku nie będziesz miał akurat takiej potrzeby. Zawsze można założyć te rurowe ale jednak frez to frez
Panowie ktoś z was robi takie cuda??? Bo zastanawiam się nad technologia wytwarzania czegoś takiego. Ps. Klatka schodowa w Poznaniu.
Alaxa9900 bardzo artystycznie podejście do palnika albo próby nowicjusza 😃
Alaxa9900 no wygląda całkiem fajnie a robione pewnie jakaś plazma. A podobne trochę do tarki do ziemniaków🙂
Alaxa9900 to pewnie praca twórcza jakiegoś młodego artysty 😁 na warsztatach szkolnych, lub coś podobnego.
Dzochar91 Też mi się podoba 😂😂
ZU-Met Możesz zapropnowac przyszłym klientom😉
Alaxa9900 super pomysł ale nikt o nic takiego nie pytał 🤣
Ilość farby przeraża. W starych ośrodkach zdrowia często widuje podobne i zawsze wszędzie jest tam z 1cm farby. Malowane na pomalowane 😁😁
Hipcio tak sam widzialem😀
Hipcio przynajmniej rdza na wierzch nie wyjdzie
Patent dla potomnych, jak nie ma licznika a chcemy ukraść trochę prądu to robimy tak 🤣🤣
Boguslaw Ładnie to tak prąd kraść 😁😁😁
Dreyse_r zgadza się ale to jest w miejscach publicznych więc mogło by lepiej wyglądać czasem.
Stal-Fun oj przepraszam musiałem, jak miałem kawę zrobić w ulubionym kubku GPPH 😀
Boguslaw A to co innego siła wyższa kawa musi być 😁😁😁
⚡Taka trytytka to dobre zabezpieczenie⚡😁, jak będzie duże obciążenie to się stopi od temperatury i przewody się rozłącza 😜😁⚡⚡
Dreyse_r przecież tylko czajnik miało to zasilać żeby wodę na kawę zagotować 🤣
Boguslaw przecież wiem, że "tylko czajnik to miało zasilić"😁😁.
Kawa gotowa 😀
Boguslaw A dla mnie 😁