Dzochar91 ja już dwie wypiłem z czego pierwsza o 5.30🙂
ZU-Met spać nie możesz ?
Dzochar91 moja kochana małżonka na 6 teraz chodzi do pracy no i jak już mnie obudzila to z nią wypiłem żeby tak samej jej smutno nie było 😁
ZU-Met haha moja na 7 pojechała ale nie wstawałem 😁😁
ZU-Met he he dobre stara a 30 chociaż przekroczyła?
Dzochar91 przeważnie to i ja nie wstaje albo udaje że śpię 🤣
ZU-Met a co jeśli ona też czyta forum i ktos zaliczy wtopę?
suszi8512 no całe 31 mamy🙂 starsza jest o 17h ode mnie 🤣 edytowalem wpis 😁
suszi8512 nastraszyłeś @ZU-Met teraz edytuje swoje posty😋.
ZU-Met 😂😁😉hehe
suszi8512 teraz będzie dobrze a co do czytania to na pewno tego nie robi bo to zupełnie nie jej temat zainteresowania .
ZU-Met jak w większości kobiet 😃
Dzochar91 dokładnie nas tez ich kulinarne albo jakieś ogrodnicze też za bardzo nie interesują. 😂
ZU-Met pominąłeś kwestie mody allegro i zallando
ZU-Met nie no , mnie tam interesują 😜 Co innego jakieś szmaty itp
Dzochar91 no dobra też przeglądam ale fakt ciuchy tragedia.
Panowie warto coś takiego kupić?? Chciałem zamiast stołowej bo magnesowka wygodniejsza.
Nie będzie wiecenia nie wiadomo ile. Ot standardowo przy zleceniach.
https://allegro.pl/oferta/wiertarka-magnetyczna-1100w-1-5-13mm-150mm-220v-11221553266
Hipcio ja się nie znam ale wydaje mnie się że lepsza na weldona bo możesz założyć frez/wiertło trepanacyjne
Dzochar91 słuszna uwaga to że teraz nie potrzebujesz nie znaczy że za pół roku nie będziesz miał akurat takiej potrzeby. Zawsze można założyć te rurowe ale jednak frez to frez
Panowie ktoś z was robi takie cuda??? Bo zastanawiam się nad technologia wytwarzania czegoś takiego. Ps. Klatka schodowa w Poznaniu.
Alaxa9900 bardzo artystycznie podejście do palnika albo próby nowicjusza 😃
Alaxa9900 no wygląda całkiem fajnie a robione pewnie jakaś plazma. A podobne trochę do tarki do ziemniaków🙂
Alaxa9900 to pewnie praca twórcza jakiegoś młodego artysty 😁 na warsztatach szkolnych, lub coś podobnego.