Dzochar91 no dostał za darmo i pewnie oczekiwal że dostanie jeszcze cały wypchany wózek .
ZU-Met Dzwoń ciekawe co powie.
ZU-Met o Yato nie wiedziałem. Ciekawe kiedy będzie kosa z Bosch. Ogólnie to odkąd zacząć robić tego bugy przestałem śledzić jego kanał. Na you tube jest jeszcze jeden mistrz od reklamowania wszystkiego do obróbki drewna Dom i drewno. Chyba taki sam system jak stalowy kanał.
ZU-Met
Musisz tylko zadzwonić
😁😁😁
Alaxa9900 napisałem żeby mi na priv napisał 🤣
Alaxa9900 noo i najlepsze jest to jak pokazuje jak zrobić jakiś stołek niby prosty ale używa do tego pół warsztatu za kilkadziesiąt tysięcy
Alaxa9900 kto używa Bosch ta firmą to jedynej dobrze odkurzacze robi czy miksery 😁😁
Alaxa9900 no to ten dom i drewno tonz tego żyje i się nie kryje ma gruby warsztat 😅
ZU-Met To mnie też irytuje dostał narzędzia Maffel chyba najdroższe na rynku i pokazuje jak powinno się robić o Festool nawet nie wspominam. Ale najlepsza paranoja to jak testował kątnik za kilka set złotych 😂😂😂😂😂
Dzochar91 Niby Bosch ma te linie niebieska a to chyba Profesional. 😁😁😁
Dzochar91 ja używam i nie narzekam powiem Ci 😁
Dzochar91 teraz Ty wprowadzasz ludzi w błąd bo bosch nie ma swoich odkurzaczy to że kupili zelmer nie znaczy że to jest ich, vcaly czas Starmix robił dla boscha odkurzacze, teraz robi dla nich karcher a miksery są zelmeru ze znaczkiem Bosch
Dzochar91 Tam normalnie w warsztacie narzędzi za Bańkę spokojnie.
Dzochar91 ja nigdy nic nie dostałem za darmo i jakoś żyje
ZU-Met ja też, wszystko własnymi recami zarobione wybudowane wykończone warsztaty Zero dotacji itp.
Hipcio też mam dwie szlifierki i są spoko.
Hipcio ładnie takie jakby tylko leżały 😁🤭
Alaxa9900 ja mam wyżynarke i szlifierkę w której padł wirnik, wymieniłem i nie używam 🤣
Dzochar91 ja dostalem dostaje ale nie dali mi jej dlatego żebym na lewo i prawo opowiadał jaki świetny jest ten UP 🤣
Dzochar91 ja mam szlifierke Bosch i daje radę
Dzochar91 po każdej robocie kompresor i dmucham nie robię strikte zarobkowo tylko fuchy po pracy to i czas jest na to.