suszi8512 no to dawaj kawę na ławę skoro pisze że już po wszystkim
Hipcio no to on właśnie napisadl na swoim profilu że wygrał doczytajcie u niego ale komentarze usuwa
suszi8512 no tak wygrał sprawę z GPPH ale temat właśnie się nasuwa o co chodzi z tym pozwem .
suszi8512 właśnie chodzi o to że nie napisał o co poszło i dlaczego
ZU-Met Pewnie nie dowiemy się. Jak wygrał sprawę to powinien napisać o co chodziło. Z tego co pamiętam kiedyś napisał że wyjaśni wszystko już po zakończeniu sprawy. Atak wrzuca jakieś dziwne posty jak to wygrał z GPPH😂😂😂
Gdzieś przeczytałem że firma produkującą stoły pozwała dlatego bo Youtuber przemalował nogi stolu na inny kolor zaraz po skończeniu współpracy 🙊 Jak jest naprawdę to nie wiem
Człowiek ma parcie na szkło. Coś powie, coś nie dopowie, będzie robił szumu wokół własnej osoby, zamieszanie aby zwrócić na siebie uwagę.
Hipcio o ten kolor od nog Gość ma parcie na kasę i szkło a teraz te odcinki z buggy to będą jak moda na sukces mam pomysł żeby wszyscy z forum co lubią GPPH żeby u trochę komentow popisali dla funu
suszi8512 kiedyś napisałem czemu nie poda ceny normalnego tylko każdemu na priv pisze i szkoda czasu. Kilka osób powiedziało że racja bo jak się podoba to kupujesz a jak nie to się nie będę dopytywał. Dodałem zdjęcie ze stacją wszystko priv to straszne oburzenie że jak chce cenę katalogowa to poda tutaj 🤣🤣🤣 a co do czego to na allegro było 300 taniej 🙂
suszi8512 Naprawdę poszło o zmianę koloru nóg od stołu????
ZU-Met
Alaxa9900 no Yato też się skończyło jak przestał o nich dobrze gadać. Nic tam nie ma za darmo. Jestem zdania jak taki zły to czemu nie oddał tylko nadal na nim pracuje.
ZU-Met on go dostał za darmo przecież tak samo jak @Stal-Fun
Dodałem komentarz ciekawe ile powisi 😁
ZU-Met haha no to na pewno Cię teraz tam ładnie zjada. 😃😁
ZU-Met mój już chyba 2 raz usunął
Dzochar91 no dostał za darmo i pewnie oczekiwal że dostanie jeszcze cały wypchany wózek .
ZU-Met Dzwoń ciekawe co powie.
ZU-Met o Yato nie wiedziałem. Ciekawe kiedy będzie kosa z Bosch. Ogólnie to odkąd zacząć robić tego bugy przestałem śledzić jego kanał. Na you tube jest jeszcze jeden mistrz od reklamowania wszystkiego do obróbki drewna Dom i drewno. Chyba taki sam system jak stalowy kanał.
Musisz tylko zadzwonić
😁😁😁
Alaxa9900 napisałem żeby mi na priv napisał 🤣