Connor płaskownik aluminiowy 20 abo może podkładki plastikowe coś jak było do eternitu kiedyś .
Szklarnia wygladajaca w przekroju jak domek. Czyli prostokąt i na górze trójkąt. Zwykły prosty wzór
Connor może poszukaj orginalnych profili do tego typu f i naroznego .
Connor jak nie Ori profil do poli to kup gotowe śruby z podkładkami taki większymi są ogólnie dostępne i nie takie drogie. Ja na bocznnych ścianach mam poliwęglan i szczerze to tylko na wkrętach 🤣
ZU-Met o tym myslalem
ZU-Met Ale wtedy konstrukcja tylko z tego i na śruby czy inne wkręty mocować? Czy stelaż z profili to do profili i mocować płyty?
U mnie już wjechała klimatyzacja warsztatowa a u was jak z temperaturą?🤣🤣🤣
Miodek ja to wczoraj sobie w piecyku papieru zutylizowalem to było ciepło 🤣
Miodek u mnie średnio 16+ jak zamknięta brama. Staram się nie otwierać lub całkiem wieczorem
ZU-Met no właśnie u mnie też już zalegają kartony 🤦 a na dworze ciepło 🤣
Dzochar91 ja dzisiaj 25 🤦 brama zamknięta 🤔
Miodek z czego ten garaż?
Connor przejedź się do obi tam na wystawie taki stoi z tego. Normalnie do swojej konstrukcji przykrecasz na wkręty.
Dzochar91 murowany ocieplenie 10 styropian dach blacha trapezowa z 15cm piany
Miodek to dziwne 🤔 teoretycznie powinien być wyizolowany
Dzochar91 no dokładnie i tak było trochę chłodniej jak się wchodziło ale temp wzrosła już później do 25 jak przyszedłem to było 23
Miodek ja mam tylko 2 okna na hali
Z cyklu ja wszystko umiem to co elektryki nie zrobię (tym razem nie) i dobrze że nic więcej nie spłonęło obciążenie było po 50A na fazę w szczycie 70A musiało spalić, docelowo poszło z RBK 125A
Z takiego czegoś zasilalismy na gwałt bo wojsko NATO obiad chciało 😀
Dzochar91 ja jedno i nic więcej
Miodek proszę podskoczyć w rankingu bo zajmuje pan 👨 ostatnia dziesiątą pozycję
Miodek a bramy jakie masz ?