Stal-Fun no ja również korzystam z tej firmy i środki daja radę. (Nie są tanie 😁)
Dzochar91 Nic co dobre nie jest tanie
Dziś odebrałem tel. z pytaniem
-"Czy Pan naprawia tłumiki?" -Nie, ale wiem kto naprawia... Nie mam numeru tel do Dudy, ale wsłałem link. Skoro tak się reklamuje, to pewnie naprawi dla chłopa tłumik.😁😁
Panowie ktoś mi wstawi zdjęcie stołu PLUS z bliska jak wyglądaja u was frezowane krawędzie stołu??
Hipcio Tak to u mnie wygląda
Boguslaw u mnie też tak wyglada
Boguslaw strasznie ładny ten stół 😁
Dzochar91 i nawet ślad po kubku z kawa został
Weekend czas zacząć pozdrawiam.
Alaxa9900 tzn Ty na leżaczku?
Alaxa9900 w jakim Ty mieście mieszkasz ze weekend w piątek przed 14 tą już u was??
Dzochar91 Nie no coś ty ja wolę bardziej aktywnie 😀
Alaxa9900 wiem przeca żartuje.😁
Boguslaw Ja na urlopie jestem. Więc wolny czas jakoś trzeba spożytkować.
Alaxa9900 ja też na urlopie dlatego Wychodzę z pracy o 15tej 🤣🤣
Alaxa9900 i to jest bardzo dobre myślenie, popieram 👍
Klingspor, takie same tarcze lecz z innej parti. Skąd taka różnica? Pierwszy raz to zauważyłem
Connor może inna fabryka albo jakis dostawca surowca ?
Connor no ale ze co kolor inny? Pytanie jak z jakością cięcia
Connor Pewnie Chinczykowi kapke innego barwnika się dodało.
Connor Też uzywam klingspora. Może nie bierze tak agresywnie jak 3 M ale co za tym idzie nie robi takich rys nawet jak mocniej przycisniesz
Jakość wykonania raczej będzie taka sama. Nie widać większej różnicy w pracy ale pierwszy raz z czymś takim się spotkałem. Przy okazji bardzo polecam. Jest ,,słabsza" od 3m ale ja kupuje 1zł/szt gdzie z 3m kupuje po 3zł/szt. I do prac typu czyszczenia na szybko rury z rudej oraz innych betonów pod wspawanie wąsa a szkoda tam 3m daje rade 🤣🤣