Dzochar91 Dla chcącego nic trudnego
Stal-Fun niby nie trzeba ale metodą prób i błędów będzie to trwało 3 godz dłużej
ZU-Met no to wrzucasz temat swojemu konstruktorowi i Ci wyliczy
ZU-Met To fakt. Programy dużo ułatwiają
Dzochar91 no tak ale myślałem że może ktoś ma coś gotowego podobnego
ZU-Met ja tam na YouTube troszkę podglądne jak ma być Niva zrobiona a reszta po swojemu zejdzie mi na pewno dłużej niż tym na YT. 🤣🤣🤣
Boguslaw bo spoko ale temat był o stolik 🤣 co do nivy to na pewno na YouTube to pozazuja tylko jak coś wychodzi a jak pół dnia podłogę docina nikt nie pokazuje 🙂
ZU-Met wiem że stolik ale tu jest blog codzienne luźne rozmowy a nie stolik😀
Stal-Fun robiłem barierkę miałem wszystko rozrysowane to przez dwie godz miałem całość pocięta na żywca cały dzień bym trasowal odmierzał i przymierzał .
ZU-Met Nie no bez przesady caly dzień
Stal-Fun na stole ciężko robić taki wzór bo nie da rady od spodu wytrasowac a tak miałem wszystkie kąty i długości jak na tacy do tego przekątne kontrolne w barierce ustawiłem co do mm.
ZU-Met No tu faktycznie pomocne to jest
Stal-Fun a tak zobacz idealnie spaspwane i przechodzące 3 profile w linie tak samo .
ZU-Met a kto Ci to robił?? I jaki koszt?
Hipcio za projekt z wizualizacja 3d i rozrysowanymi wszystkimi elementami 300zl a robił mi to znajomy. Ja oczywiście musiałem zmierzyć klatkę i wysłać wszystkie wymiary.
Z serii podpatrzone na budowie ciekawy montaz barierek francuz kich.
Boguslaw jeśli mam być szczery to szału nie ma. Lepiej pasuje rurka nierdzewna zamiast tej śruby przedłużającej do tego widać że nie ma nic pod spodem bo ta maskownica z podkładki wbija się w ocieplenie
ZU-Met Może miało być tanio i szybko 😄
Alaxa9900 czy tanio to nie wiem ale szybko to na pewno
Legia : stal Mielec 1:2 i w tle Gpph
sthonka pewnie sponsor gpph.