Boguslaw ja właśnie też chyba dwustronne zrobie bo na jednej stronie to za dużo informacji
sthonka wieczorem hak wrócę ale będę już zmieniał, bo na tych co mam koparki nie ma
Boguslaw nie zdiecia wizytówek tylko te tajne 😁
sthonka poszło zasysaj 🤣
sthonka mi się właśnie bardziej w macie podobają 🙂 zobaczymy co mi za projekt zrobi
Koparki też mają wypadki a stół GPPH nie tylko do spawania jest dzięki temu że jest prosty i gładki można elementy od koparki też wyprostować 😀🤞
ZU-Met dwustronne i 3d rób
Dzochar91 3dchidzi Ci z wytłoczka🙂
Zobacz ja takie miałem na dole masz przezroczysta
Boguslaw no właśnie jak dla mnie trochę za dużo się dzieje i mało czytelna . Ja chce właśnie coś prostego z logo i jednolite tło .
Hej. Ma ktoś pomysl jak wstawić stopkę do poczty wp z logo ?
ZU-Met Jeżeli jest opcja na wp wstawienia zdjęcia to trzeba CAŁĄ (dane firmy, nr tel, imię i nazwisko + logo) stopkę zaprojekowtać np. W word, zrobić screen shot, przyciąć na odpowiednią wymiary. I taki plik wstawić do poczty.
Ostatecznie będzie chyba coś takiego co myślicie ?
ZU-Met Wg mnie ona są wyraźne i czytelne. Niebieski z czarnym fajnie się komponuje 💪
ZU-Met super 😎
AkamanoxD no chciałem właśnie takie proste i czytelne bez żadnych spawaczy płomieni ani tych iskier jak u większości . Na dole to naklejki na swoje produkty
JJ07 no właśnie się nie da dodaje się jako załącznik albo się wcale nie wkleja. Jest tylko opcja w formie tekstowej i taka właśnie dodaje ale fajnie byłoby dodawać jeszcze logo. Teraz to już za późno zmieniać pocztę na nową jeśli z tą pracuje już od początku firmy
Boguslaw na ile rozsuwa się imadło w tej pile,taśma 27
GrzegorzWasilewski taśma 13mm a imadło muszę Ci zmierzyć i sąsiada
GrzegorzWasilewski Ja mogę jutro podesłać na ile. Taśma 13mm. Pod kątem 90 stopni utnie kwadrat 100x100 jeżeli się nie mylę
Jeżeli konstrukcja typu altana ogrodowa składana to z aluminium czy stal czarna + ocynk?
Connor jeśli ma być złożona i ma stać to trzeba policzyć koszty materiałów i co wyjdzie taniej . Ale jeśli np co sezon będzie składana to chyba wygodniej z aluminium.
Connor składana na zimę czy składana tylko raz do montażu.