Dzochar91 pakuj mandzur a nie gwintowanie 🤣
Boguslaw nie ma czasu na zabawy, intensywny weekend przede mną.
Dzochar91 zawsze można założyć nauszniki. Nie mam zamiaru tym czyścić samochodu tylko spoiny to 5-10 minut na zlecenie
ZU-Met no ja robiłem w nausznikach . Skoro masz tak dużo czyszczenia spoin to kupuj
Pytałem i profile cena trochę spadła 9.2-9.5 netto teraz
ZU-Met spoko cena u mnie Wrocław 10.50 netto profile
Dzochar91 dużo nie mam ale nie chce mi się czyścis tego pilnikiem. Trzeba sobie ułatwiac
ZU-Met i myślisz że to wygładzi jak pilnik ?
Miodek pytałem się czy mam kupować teraz to powiedział że jak mogę żebym się chwilę wstrzymał
Miodek Wrocław taka druga Warszawa musi być trochę drożej
ZU-Met o czyli może cena pójdzie w dół jeszcze. Jak tak to kumpel mnie zastrzeli 🤦🤣 bo zamówiłem stal dla.niego za 4500🤣
Dzochar91 nie chodzi mi ogladzenie tylko usunięcie delikatnych zgorzelin z gazu i odprysków to chyba da radę ?
Miodek to zadzwoń do niego że dobrze że kupiłeś bo teraz już po 12🙂 jak dobry kolega to nie będzie Cię sprawdzał 🤣
Miodek to też nie wiadomo dla kogo lepiej jak poczekam, moze chce żeby firma więcej zarobiła 🤣
Zobaczymy jak się rozwinie sytuacja 🤣
Dziś akcja równanie terenu😀
Boguslaw podeślij fotki na maila 😉
Jakie macie wizytówki bo się zastanawiam czy robić dwustronne czy jedno ?
ZU-Met ja mam dwustronne
ZU-Met dwustronne polecam połysk
ZU-Met dwustronne i 3d rób
Boguslaw ja właśnie też chyba dwustronne zrobie bo na jednej stronie to za dużo informacji
sthonka mi się właśnie bardziej w macie podobają 🙂 zobaczymy co mi za projekt zrobi
sthonka wieczorem hak wrócę ale będę już zmieniał, bo na tych co mam koparki nie ma