Dzochar91 swojego tez jakoś nie oszczędzam chociaż staram sie nie przesuwać nic ciężkiego żeby bardzo nie porysować 😂
ZU-Met hehe eee u mnie to już miejscami dziury np po prostowaniu łyżki itp.
ZU-Met Dzochar91 a stół jest do pracowania czy oszczędzania go i przyglądanie się na niego?
ZU-Met To fak 👍
Dzochar91 no to ja az tak nie prostuję 😂 u mnie bardziej takie male gdzie nie masowalo dobrze 😁
ZU-Met dlatego teraz jakbym wymieniał kiedyś to tylko na utwardzany chyba że mi jakiś inny spadnie z nieba 😁
Dzochar91 mi to ten wystarcza, chyba ze też mi z nieba spadnie😂
ZU-Met wam będzie z nieba spadać a ja będę na to wszystko robił 🤣🤣🤣
Boguslaw no ktos musi 😂 ale spokojnie na razie się nie zanosi
Łopatowanie 😁
Dzochar91 tak to można robić 👍 a nie łopatą 😀
Dzochar91 w tym kolorze to dużo szybciej się odśnieża
ZU-Met czepiasz się szczegółów jakbyś robił rzeczy precyzyjne co najmniej dla NASA. Skoro Gpph nie ma jakości to sprzedaj dołóż i kup sigmunda czy tam demelera
suszi8512 wcale sie nie czepiam ale za bardzo różnicy między 12 a 15 nie widze a PRO to przecież tylko z nazwy. Robie sam a nie na produkcji gdzie wale tam po kilka ton na tydzień to w zupełności wystarczy na moje potrzeby 😁
Stal-Fun dokładnie 👍
suszi8512 noo jeszcze jakby kabina była albo przynajmniej podgrzewany stołek to już lalunia praca
suszi8512 do pracowania oczywiście co nie znaczy ze musze na nim prostować gwoździe 😂
suszi8512 ja się nie znam 😁😬 ale mądrze prawisz
ZU-Met eee gwóźdź?? Haha kurla blache 16mm trzeba czasmi jebnac
Dzochar91 jak trzeba to trzeba ale od napierdalania mlotem jest kowadlo albo dobre imadło.
ZU-Met no właśnie a ja jakoś tak bardzo swoje imadła oszczędzam 🤔😁
Dzochar91 zawsze jakaś kabinke można samemu skonstruować lub zaadoptować z jakiej rozwalonej mini koparki 😉