ZU-Met Na szcz臋艣cie nigdy nie montuje do boku tylko centralniez g贸ry 馃檪
Stal-Fun no z g贸ry jak masz mark臋 i montujesz na kotwe te偶 wcale nie jest latwo oderwa膰 slupka jak wp艂ynie w otw贸r .
ZU-Met 艁atwo nie jest ale da si臋 zrobi膰
Stal-Fun pewnie ze sie da ale takie rwanie na chama moze uszkodzi膰 p艂ytki bo do g贸ry nie wyrwiesz tylko trzeba jakos na boki馃榿
Ogl膮dajcie tylko 100szt wersja limitowana motor V8 biturbo 4 litry 3,5 sek do 100 km/h
Boguslaw przynajmniej normalny silnik jak do takiego auta a nie jakies 2l z 7 turbinami 偶eby to jako艣 jecha艂o 馃槀
Boguslaw Bogu艣 co艣 cz臋sto ten salon odwiedzasz,pewnie si臋 przymierzasz do kt贸rego艣 jak na emerytur臋 przejdziesz
suszi8512 jestem sta艂ym bywalcem wczoraj po 17 tej mieli awarie wi臋c ten kto trze藕wy musia艂 jecha膰 馃ぃ馃ぃ馃ぃ
Boguslaw to ja bym mia艂 przer膮bane bo praktycznie nie pije alkoholu馃榿
Tu macie pere艂k臋 Maybach auto dla Vipa, silnik benzyna V12 na zwyk艂ych wtryskach pracuje mega stabilnie kaw臋 na silniku mo偶na postawi膰 i si臋 nie wyleje, ceny nie znam ale zapewne ponad 1mln馃榾
Boguslaw kawa to pikus. Na 12 to 5zl powinno nawet usta膰 馃榿
Boguslaw Bogus艂aw jak zawsze albo grubo albo wcale
ZU-Met glupiejesz po wypiciu ??
ZU-Met w pionie oczywi艣cie 馃榾
Dzochar91 mo偶e suplementy bierze 馃榾
Dzochar91 nie ja raczej w drug膮 stron臋. Gdzie przycupne tam przysne馃ぃ
Jaki profil dajcie na takie schody 偶eby bylo sztywno i za bardzo nie trzeba by艂o prostowa膰 po spawaniu? Projektantka da艂a 100x100 ale chyba troche cienko?
ZU-Met 120/120/3
ZU-Met ten zabieg na schodach strasznie wygl膮da wdg mnie.brrr
Stal-Fun no tak my艣la艂em, bardzo to gnie przy spawaniu?
ZU-Met Zale偶y jak do tego podejdziesz
Stal-Fun no wiadomo najpierw pocykac z kazdej strony i spawa膰 nie wszystko na raz tylko po trochu w r贸偶nych miejscach, no i bez pachwin oczywi艣cie.
ZU-Met To nie wszystko