Dzochar91 no ok ale zobacz normę jaka ma być bo może nie jest odpowiedni
ZU-Met każdy który mam jest odpowiedni do danego samochu a nawet lepszy 😉
ZU-Met każdy jest odpowiedni najważniejsze to wymieniać a czy jest sens się bawić w takie szczegóły jak to z jednej cysterny lane?
ZU-Met a to golf nie bierze cokolwiek? 😉 Nie no tak na serio jak się dba to się ma. Trochę więcej dasz na olej, ale dłużej pojeździ, chyba że planujesz max 3lata i pchnąć dalej.
liteq czy więcej to nie wiem bo cena praktycznie to samo 160zl za bańkę a filtry mann to górna półka
Dzochar91 też racja
Dzochar91 ja tam od 12 lat stosuje mobol10w40 mam go w dwóch samochodach i jest git
Dzochar91 no ja wcześniej wlałem motul 8100 wydaje się świetny ale nie do pompowtryskiwaczy
suszi8512 ja np. amsoil mam 0W20 😉 motul 5w40 8100 i helixa 10w40
Dzochar91 tylko 100A to trochę slabo
suszi8512 100 to max realnie to lepiej tak do 60 ta hybrydę
Dzochar91 no widzisz a do mojego ten motul ma za słaba normę
ZU-Met niekoniecznie bo 8100 to nie jedna wersja 😉
Dzochar91 no mówię o podstawowym akurat.
ZU-Met to chyba zmienię na taki jak Ty lejesz bo mój caddy ma ten sam motor co golf i też na pompowtryskach jest teraz ma mobil 10w/40 a zmieniam też co 10tys
Boguslaw co ciekawe cena identyczna jak każdego innego. Kiedyś też lalem co popadlo żeby się tylko to 5 czy tam 10 zgadzało. Ale są normy różne inne do benzyny inne do diesel. Ja zawsze przed wymianą jeszcze płukankę robię.
Zagadka na dziś.
Który kolor pokazuje temperaturę na dworze? 😅🤣
Connor pomarańczowy bo najniższa temperatura i największą wilgotność🙂
ZU-Met to jest termometr z 3 czujnikami zewnętrznymi 😁
ZU-Met Ja już wiosnę czuję 😁Przyjemnie się robi na takim słońcu 😅
Dzochar91 co nie znaczy że wszystkie są na zewnątrz. Zobacz że ten wewnętrzny ma podobną temperature i ta sama wilgotność