Uzbrajamy kolejny dom 🏡
Boguslaw Wpadł byś do mnie mam rozdzielnie do dokończenia wyłączniki lampę do założenia i kamery 😁 wszystko jest tylko elektryka brakuje 😁🤣
Miodek wiesz tylko tyle że ja nie mobilny jestem do 6tego stycznia potem już mogę wpaść tylko jedna kwestia dojazd trza jakoś rozliczyć. 😀😀😀
Boguslaw Samochód sprzedałeś ?
Boguslaw Pójdziesz do szefa wypisze ci delegacje.😁
ZU-Met jeszcze nie 😀
Miodek zmiana szefa chyba od stycznia będzie tzw powrót na stare śmieci auto 🚙 służbowe i praca 8godz jako elektryk i o 15.10w domu
Boguslaw No to jak znalazł. Adres znasz 😎😁🤣
Boguslaw O widzisz i to dobra decyzja zrobisz swoje i idziesz do domu . Wiem jak jezdzilem u szwagra ciężarówka. Nie napiszesz mu że idziesz spać bo Ci się czas skończył tylko kombinujesz bo nie dojedziesz to on dostanie karę. U obcego to wyłączasz telefon i masz w d**ie. 🤣
ZU-Met tak
O i poskładane reszta domów chyba ktoś inny już będzie działał
Boguslaw Widac że ten makaron to twoja pasja w większości co widziałem to upchane byle by weszło i gotowe
ZU-Met bo mówią że to ma działać a nie wyglądać, dla mnie ma działać wyglądać i być czytelne dla np. Innego Elektryka który np. Na awarie przyjedzie. 😀
Boguslaw No i to się ceni💪😁
Boguslaw I to się chwali tak ma być 🙂
Panie i Panowie, Wszystkiego Dobrego Na Nadchodzące Święta 🎄🎅🎁🌨️⛄.
Wesołych świąt, życzę Wam zdrowia, pieniędzy a przede wszystkim szczęścia, jak mówią, że na Titanicu mieli i pieniądze i zdrowie ale szczęścia im zabrakło, to ja Wam życzę tego szczęścia, żeby nie opuściło Was nigdy!
Wszystkim uczestnikom forum i całemu zespołowi GPPH za dobrą współpracę życzę zdrowych pogodnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia a na Nowy Rok samych nowych owocnych sukcesów. Pozdrawiam Tomek 👍😉😀
suszi8512 Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku
Zdrowych spokojnych radosnych, a wesołe sobie sami zróbcie , świąt Bożego Narodzenia. Dla całego zespołu GPPH oraz wszystkich uczestników naszego wspaniałego forum GPPH.⛄☃️🍷🥃🎁🎂🎀🎄🎄