Hej. Ma ktoś pomysl jak wstawić stopkę do poczty wp z logo ?
ZU-Met Jeżeli jest opcja na wp wstawienia zdjęcia to trzeba CAŁĄ (dane firmy, nr tel, imię i nazwisko + logo) stopkę zaprojekowtać np. W word, zrobić screen shot, przyciąć na odpowiednią wymiary. I taki plik wstawić do poczty.
Ostatecznie będzie chyba coś takiego co myślicie ?
ZU-Met Wg mnie ona są wyraźne i czytelne. Niebieski z czarnym fajnie się komponuje 💪
ZU-Met super 😎
AkamanoxD no chciałem właśnie takie proste i czytelne bez żadnych spawaczy płomieni ani tych iskier jak u większości . Na dole to naklejki na swoje produkty
JJ07 no właśnie się nie da dodaje się jako załącznik albo się wcale nie wkleja. Jest tylko opcja w formie tekstowej i taka właśnie dodaje ale fajnie byłoby dodawać jeszcze logo. Teraz to już za późno zmieniać pocztę na nową jeśli z tą pracuje już od początku firmy
Boguslaw na ile rozsuwa się imadło w tej pile,taśma 27
GrzegorzWasilewski taśma 13mm a imadło muszę Ci zmierzyć i sąsiada
GrzegorzWasilewski Ja mogę jutro podesłać na ile. Taśma 13mm. Pod kątem 90 stopni utnie kwadrat 100x100 jeżeli się nie mylę
Jeżeli konstrukcja typu altana ogrodowa składana to z aluminium czy stal czarna + ocynk?
Connor jeśli ma być złożona i ma stać to trzeba policzyć koszty materiałów i co wyjdzie taniej . Ale jeśli np co sezon będzie składana to chyba wygodniej z aluminium.
Connor składana na zimę czy składana tylko raz do montażu.
Składana aby docelowy klient mógł samemu złożyć. Co będzie z nią robił to nie wiem. Ale składana tylko raz
Connor ja robię dla siebie czarnuch/ocnyk/proszek Z alu też będzie ale musisz mieć gdzie go kupić
Connor wszystko zależy jaką moneta za to . Z czarnej zrobisz szybciej i łatwiej się go spawa a do tego mniej szkodliwy
Pojechałem takim zawieść do oklejenia w nazwy mojego OSP A wracam takim 🤣
ZU-Met lowelkiem😪🤣🤣
Boguslaw Lowelku stój lowelku jedź
Boguslaw@Stal-Fun kondycja po zimie nie ta co wcześniej przejechałem 10km a czuje się jak bym conajmniej 50🤣