Stal-Fun ważne żeby robotę zrobiła 🤣
ZU-Met Jasne
ZU-Met używałem takiego młotka do czyszczenia konstrukcji samochodu pod konserwację, hałas zajebisty na prawdę i sprężarka też pasuje mieć uczciwa, przynajmniej taki pobór miał tamten
Dzochar91 Lepiej kupić na 230 niż na powietrze
Dzochar91 zawsze można założyć nauszniki. Nie mam zamiaru tym czyścić samochodu tylko spoiny to 5-10 minut na zlecenie
Stal-Fun może, nie mam potrzeby teraz na takie coś
Rolotok w trakcie
Gwintowanie prętów
Dzochar91 pakuj mandzur a nie gwintowanie 🤣
Boguslaw nie ma czasu na zabawy, intensywny weekend przede mną.
ZU-Met no ja robiłem w nausznikach . Skoro masz tak dużo czyszczenia spoin to kupuj
Pytałem i profile cena trochę spadła 9.2-9.5 netto teraz
ZU-Met spoko cena u mnie Wrocław 10.50 netto profile
Dzochar91 dużo nie mam ale nie chce mi się czyścis tego pilnikiem. Trzeba sobie ułatwiac
ZU-Met i myślisz że to wygładzi jak pilnik ?
Miodek pytałem się czy mam kupować teraz to powiedział że jak mogę żebym się chwilę wstrzymał
Miodek Wrocław taka druga Warszawa musi być trochę drożej
ZU-Met o czyli może cena pójdzie w dół jeszcze. Jak tak to kumpel mnie zastrzeli 🤦🤣 bo zamówiłem stal dla.niego za 4500🤣
Dzochar91 nie chodzi mi ogladzenie tylko usunięcie delikatnych zgorzelin z gazu i odprysków to chyba da radę ?
Miodek to zadzwoń do niego że dobrze że kupiłeś bo teraz już po 12🙂 jak dobry kolega to nie będzie Cię sprawdzał 🤣
Miodek to też nie wiadomo dla kogo lepiej jak poczekam, moze chce żeby firma więcej zarobiła 🤣