ZU-Met tak jak Ty na rdze nie zwracasz uwagi, wiem wiem piasek ocynk i proszek
Boguslaw no nie ma potrzeby bo to idzie do śrutowania albo do kwasu. Kiedyś miałem piękne nowe profile to i tak śrutuja żeby odtłuscic to stwierdzilen że nie ma sensu tracić na to czasu lepiej ta godzinę z dzieckiem posiedzieć 🙂
Tym razem biurko
Gasparg To jest Twój główny warsztat ??
Dzochar91 tak, narazie około 25m2 używam, cały ma 100m2 😄
Gasparg Jeszcze troszkę i będzie kurde gdzie ja to zmieszczę 😅
AkamanoxD Dokladnie dojdzie piła stół jakiej regały giętarki i ine cuda i będzie mało .
AkamanoxD o to się nie martwię, zawsze można rozwalić działówke i będzie kolejne 100m2 😂
Gasparg tak a ja sobie dobuduje drugie 60m
Gasparg chyba że tak 😅
Gasparg A to jakieś magazyny przygotowane pod warsztat ?
Dzochar91 mieliśmy chlewnie wcześniej, stara obora wyczyszczona, zagrody wysprzątane, i teraz służą jako graciarnia ale dziadek się cieszy, bo powoli jedno pomieszczenie odgruzowuje 😂
Gasparg Fajnie jak są jakieś budynki , Dużo lżej na początku,.ja musiałem wszystko sam postawić od początku
Dzisiaj stolik kawowy z nogami, które są przekątnymi blatu z mniejszą podstawą.
Gasparg Jakies zlecenie dla kogoś czy robisz żeby wystawic i sprzedać ?
ZU-Met wszystko na zlecenia narazie idzie
Gasparg no to fajnie , powodzenia. Masz już ta dotację?
ZU-Met właśnie jeszcze UP nie rozdaje, powiedzieli, że będą na nowy rok, więc trzeba poczekać chwilę.
Dzochar91 bardzo to jest pomocne, nie muszę budować albo wynajmować jakiejś hali, na rozpoczęcie jak złoto. Małym wkładem mogę zacząć działać.
Gasparg Koniec roku kasy nie mają już 🙂
ZU-Met wiem właśnie, ważne, że teraz mam jakieś zajęcie bo co chwilę ktoś dzwoni coś zamawiać 😃