Alaxa9900 👍👍👍
Alaxa9900 no właśnie i w każdym moto zawsze jakieś wady, muszę przeanalizować jaki ale to dopiero po tym jak zdecyduje jakie moto będzie następne full cross czy turystyk (żona namawia na turystyk, serce pragnie full'a😂)
Gasparg Osobiście lubię podróżować a motocykl jest idealny do tego typu wypraw zabieramy też namioty i podczas takiego wyjazdu śpimy w namiotach taki typowy męski wyjazd.
Gasparg Mam fajny artykuł z forum BMW ale tutaj go nie wstawię bo zajmie kilka stron a linku nie wyśle bo musisz być zarejestrowany na forum BMW. Podaj e-mail to wyśle Ci tekst.
Alaxa9900 No ja też tak zamierzam na razie zawsze samolot i wykupiona wycieczka ale w tamtym roku zakupiłem samochód bardziej "terenowy" z.reduktorem coś się go podrasuje i można próbować na Bałkańskie wertepy 😁
Alaxa9900 gasparg.kontakt@gmail.com
Dzochar91 Na początek polecam Rumunię Trasy Transalpina ,Transfogarska . Jest pięknie napewno spodoba Ci się.
Dzochar91 też chciałbym własnym samochodem czy motocyklem pojechać w taką trasę 🙂 nawet na kilka dni po Polsce, nie musi być zagranica, aby poczuć, że jestes w trasie, śpisz w namiocie itp.
Alaxa9900 No jasne ale u nas jak pada możesz zwiedzać kopalnie podziemne miasta itp. zawsze jest jakas alternatywa. Wszystko zależy co Cię interesuje. Można jeden urlop tak drugi tak nawet w tym samym roku po kilka dni.
Dzochar91 W zeszłym roku byłem na Bałkanach motocyklem 9 dni, Później z żoną Sycylia samolotem i wynajęte auto 7 dni, i 9 dni kamperem Rumunia, Serbia, Węgry.
Alaxa9900 Łooo Panie, Powodzi się 😁😁👌 Zazdro
Gasparg Wysłane ,miłej lektury i słusznego wyboru życze 😀
Gasparg Miejscówka w Rumunii. W nocy była taka burza z piorunami że myślałem że już nie wrócę do domu 😳😳😳
Dzochar91 Czy ja wiem czy się powodzi poprostu z żoną pod tym względem zgrywamy się w 100% i zawsze chcemy gdzieś jechać w ,maju szykujemy się na Bułgarię dziś będziemy już wszystko bukować.
Alaxa9900 piękny sprzęt 👍💪
Boguslaw Dzięki trochę pracy było przy moto ale było warto. 😄
Alaxa9900 dzięki 🙂
Alaxa9900 Planujecie jakies miejscowki na takiej wyprawie czy spontan może tu może tu ?
Alaxa9900 i właśnie takiego klimatu poszukuje 🙂
ZU-Met Spontan raczej szukamy miejsc z dala od zabudowań.
Alaxa9900 w ile osób ?
ZU-Met mamy stały skład 3 osoby i tak jeździmy rok w rok
Alaxa9900 No super taki męski wypad można się zresetować