ZU-Met W Polsce zawsze woda jest zimną nawet jak mówią że ciepła 😁
Dzochar91 No masakra ledwo jajka zamoczylem i wychodziłem bo za zimno 20lipca. A takie dzieciaczki po 3 lata latały w tej wodzie aż usta fioletowe miały
ZU-Met Lepiej za tą kasę pojechać do Chorwacji albo Czarnogóry
Dzochar91 Zgadzam się w 100%
Dzochar91 też się z tym zgadzam
Dzochar91 a w życiu bym nie wszedł do takiej wody, jedna kobieta morsowała 😃
Dzochar91 No żona coś wspominała że by chciała w tym roku do Chorwacji jechać. Zobaczymy czy wypali .
Gasparg Ogladalem w wiadomościach -20 stopni włosy brody zamarznięte. Podobno to zdrowe ale to nie dla mnie ja wolę za gorąca wodę
ZU-Met Ja morsuje tak 2 razy w miesiącu ogólnie jest spoko tylko jedyny minus jak dla mnie bolące stopy krew odpływa i długo nie daje rady.
Alaxa9900 I co tak od razu do wody?
Alaxa9900 świr!
ZU-Met Ja akurat nad Zamojskim zalewem. Pierwsze rozgrzewka i stopniowo wchodzisz pomału do wody tak aby szoku termicznego nie doznać najważniejsze nie zanurzać dłoni i głowy.
Alaxa9900 Podziwiam 🙂
Gasparg ZU-Met Panowie też kiedyś tak myślałem że nigdy w życiu. Spróbowałem i naprawdę po wyjściu i ubraniu się masz uczucie jak nowo narodzony. Chociaż raz w życiu trzeba spróbować!!!!
Alaxa9900 jak na dworze jest +5 stopni to marznę w ubraniu, głowa zablokowana, nie wejdę 😂
Gasparg Dlatego jak spróbujesz to takie temperatury nie będą robiły na tobie wrażenia.
Alaxa9900 Myślisz że jak w lipcu do Bałtyku który miał 19 stopni nie wszedłem to wejdę w styczniu? Nie wybieram się na razie 😂
Alaxa9900 ja wiem, że jest mnóstwo plusów za tym, tutaj tylko głowa blokuje 🙂
ZU-Met 19 stopni to ciepła woda. 😳
Alaxa9900 tyle było na tej tablicy ale wydawało się że ma z 15stopni
Gasparg Tutaj to ja już nic nie poradzę🤷
Panowie, rozglądam się za zakupem nitownicy do nitonakrętek, jakich wy używacie, zależy mi, żeby wytrzymywała spokojnie nitonakrętki od M8 🙂
Gasparg Polecam tą sam używam YT-36119
Gasparg Asta polecam bardzo