Stal-Fun bravo Ty
Boguslaw Thanks 🙂
Stal-Fun jak nówka sztuka 😁
Jeklowo No prawie 😉
A tak wyglada powłoka po równym roku użytkowania ( nie stania jako wystawka tylko użytkowania) zabezpieczany preparatami i czyszczony regularnie !!!
sthonka czyli korzystasz tylko z kawałka stołu
sthonka też mam takie przetarcia, najgorsze ze pojawiają się ogniska rudej
Czym to teraz potraktować by nie gryzło po oczach 🧐
sthonka https://allegro.pl/oferta/oksyda-na-zimno-czernienie-stali-500-ml-6024857671
Ja czymś takim czerniłem stal. Ale efekt nie jest długotrwały. Też mam takie przetarcia i odbarwienia.
sthonka Takiej jakości jest stół, tak będzie
Boguslaw A to nie jest od jakiegoś walcowania blach bo u mnie też po jednej stronie taki pas jest .
Boguslaw nie ale na tum kawałku jest najbardziej
suszi8512 No u mnie ja drugi dzień już była rdza i wpłynela jakoś pod zendre. Od tego czasu nie zostawiam profili prosto po cięciu na noc.
ZU-Met prawda też już nie zostawiam profili po cięciu tylko stawiam pionowo zeby trochę ocieklo a potem sprężonym powietrzem
Dzochar91 a jakich znacie producentów stołów, gdzie takie coś może nie występuje czy są lepsze jakościowo?
Dzochar91 bez jaj nie narzekaj na jakość chyba ze chcesz obrazić naszego polskiego patriotycznego producenta. Uważam ze jakość jest na wysokim poziomie
Gasparg na stoły od tych producentów szaraków jak my to już nie stać 😁😁
Gasparg Dotacji Ci braknie na stół a oprzyrządowanie na kredyt 🙂 zobacz na segmund i demmeler hartowany i frezowany 🙂
Gasparg demmeler i siegmund to są profesjonalne stoły, ale już nie nasze krajowe tak jak GPPH 💪
Dzochar91 nie no na te stoły to wiem, że nie będzie mnie stać, tylko ciekawi mnie czy jest konkurent GPPH w Polsce 🙂
AkamanoxD no to prawda ale albo kupujesz profesjonalny zagraniczny albo polski do zastosowan mniej profesjonalnych.
Gasparg Mniejsi producenci np. Pos-met albo Antoni Białkowski
Gasparg No właśnie Antoni ma sporo dobrych opinii też.