ZU-Met zawiasy dlatego w ten sposób żeby się wstrzelić w stare miejsca po zawiasach. Furtka jest ustawiona do poziomicy słupek już mnie nie interesuje.🤣
Miodek to co tam za furtka była że tak nisko metrowa ? No wiadomo ważne że pasowało ? A te śruby na wypełnieniu po co ?
ZU-Met żeby przykręcić wypełnienie do ramy. Miałem za mało miejsca żeby przykręcić od od środka na śruby i dałem od zewnątrz śruby zamkowe i z tyłu nakrętka kolpakowa.
Miodek ok już wiem bo ty wkładasz całe wypełnienie.
ZU-Met Tak dokładnie 😎 ważne że klient zadowolony. Moim zdaniem wygląda bardzo przyzwoicie.😁
Miodek no jest bardzo dobrze.
Stawiamy nowe obok starego. Najpierw montaż, jak już wszystko ogarniemy wtedy bierzemy się za demontaż starego i odzyskanie starych profili są w dobrym stanie i jeszcze do czegoś mi posłużą. 🙂😎💪
Miodek ogrodzenie w pasie drogowym trochę ryzykownie jak będą robić kiedyś drogę i będą musieli zdemontować ogrodzenie nie oddadzą nawet złotówki .
Miodek a koparka że Świderkiem gdzie?
ZU-Met ma rację trochę taki ryzyk fizyk 🤔
ZU-Met Reklamacja do bramy pozniej sie nie znamy 😁A czym tu się przejmować. To najwyżej gościu poniesie koszty jeśli tak chce.
Stal-Fun no tak ale nie wszyscy o tym wiedzą teraz już przepadło ale następnym razem warto podpowiedzieć że chytrosc w postaci 30cm nie zawsze się opłaca .
ZU-Met mówiłem inwestorowi otym fakcie. Powiedział że to jest jego granicą działki i ma być na granicy klient płaci klient żąda 🤣
ZU-Met najlepsze w tym wszystkim jest to że jest wąsko no tej ulicy i jak stół kontener na odpady to ktoś autem zachaczyl wiec z ogordzeniem może być podobnie. Ale pan tak chciał 🤣
ZU-Met To już problem inwestora a nie wykonawcy. Kolega @Miodek napisal że klient został poinformowany więc po co robić z igły widły.
Miodek no i spoko najważniejsze że się co go czeka 🤣
Boguslaw koparka... 🤣🤣🤣🤣 Ja mam tylko uprawnienia na reczny transporter materiałów sypkich 🤣
Miodek to akurat jak większość🙂
Miodek nie to koparka z napędem sztywnym 😉😁
suszi8512 a to nie wiedziałem 🤣