Miodek Pneumatyczny klucz mo偶e si臋 nadaje, lepsza jest wkr臋tarka.
Dreyse_r jak by ustawi膰 na wkr臋tark臋 sprz臋g艂o to pewnie b臋dzie bardziej miarodajne ni偶 p贸艂 metrowa d藕wignia w nitownicy
Sto艂y spawalnicze nie tylko do spawania.馃槑馃挭
Miodek jak to p贸藕niej montujesz ?
Miodek ile wychodzi +- surowe alu na m2 tego ogrodzenia
艁adnie. Tylko ka偶dy wie, 偶e tego nie pomalujasz馃構.
ZU-Met przykr臋camy do s艂upka na szpilki na przelot nakr臋tka w 艣rodek profila i z g贸ry za艣lepka
Dzochar91 dzwoni艂em 150x20 aluminium 63zl mb. brutto ale u Ciebie mo偶e by膰 nawet 15zl r贸偶nicy .
Dzochar91 musz臋 policzy膰 bo nawet nie liczy艂em.馃槑
A to foto relacja z dzisiejszego dnia. Gdyby kto艣 si臋 zastanawia艂 dlaczego MIODEK 馃槑馃挭馃ぃ Rodzic贸w oraz mojego chrzestnego pasieka 馃槑 pomieszczenie do pozyskiwania miodu jest wykonane zgodnie z unijnymi standardami sprz臋t typu miodarka (wir贸wka) i stanowiska do odsklepiania (pierwsze zdj臋cie ) wykonane wszystko ze stali nierdzewnej. 馃槑馃槑馃槑
Miodek extra uwielbiam taki i zawsze kupujemy z pasieki bo te w sklepie niby naturalne a nie wiadomo co w 艣rodku 馃檪
Miodek no super sprawa te偶 za m艂odu kilka razy uczestniczy艂em w miodobraniu u mojego wuja (chrzestnego) bo mia艂 blisko mnie kilkana艣cie pni ale to miodarka by艂a recza na korb臋 to panie troch臋 si臋 trzeba by艂o na kr臋ci膰 馃槂 Oraz te偶 si臋 kilka razy zdarzy艂o r贸jke strzepac do ula jak by艂a nisko ziemi 馃榿
ZU-Met dok艂adnie to jak m贸wisz w sklepie mi贸d niby lipowy a on ma dwa kolory albo i wi臋cej lub nie do ko艅ca skrystalizowany w zimie 馃う
Miodek najlepsze to s膮 malinowe 馃檪 kiedy艣 ma艂o si臋 w Zakopanem nie posika艂em jak go艣膰 t艂umaczy艂 "PANI" 偶e dostaja maliny i dlatego taki czerwony kolor 馃ぃ
ZU-Met no prosz臋 ci臋. Albo te zio艂omiody 馃う馃う masakra
Dzochar91 no ja te偶 za dzieciaka tacie du偶o pomaga艂em teraz ju偶.mniej ale chc臋 sobie dwa ule sprawi膰 ju偶 s膮 zakupione ale jeszcze nie mam miejsca musz臋 pomieszczenie przygotowa膰 na moje amatorskie pszczelarstwo 馃槑
Miodek blisko i w stron臋 s膮siada 馃榿馃榿
Dzisiaj dzie艅 drugi miodobrania. Niestety wi臋cej ju偶 rodzicom pomoc nie mog臋 bo trzeba wraca膰 do siebie i swoich obowi膮zk贸w. Dzisiaj nad jutro b臋d膮 przewozi膰 na akacje 馃槑
Miodek du偶o maj膮 pni?
Miodek no ja te偶 z bran偶y. Mam 15 rodzin a w tym roku powi臋kszam do 22. A to pierwsze midobranie. B臋dzie jeszcze akacja.
Dzochar91 tata i wuja razem oko艂o 100