Miodek to Ty umiesz amelinium spawiec? 馃榾
Boguslaw Na nauk臋 nigdy nie jest za p贸藕no 馃榿
Boguslaw to jak sk艂adanie mebli z Ikei bez instrukcji . Nic nie spawasz tylko wiercisz i na nity
Boguslaw naszczescie nie ma potrzeby spawania przensel mam fajny system na nity i zakrywasz za艣lepka. Ma te偶 go艣膰 profil jezdnyz alu ale nie wiem jak to si臋 b臋dzie zachowywa膰 bo z tego co wiem to alu lubi p臋ka膰 obok spawu. Potrzebuje si臋 kogo艣 poradzi膰 馃榿
Miodek ooo widz臋 偶e ju偶 by艂e艣. Troch臋 si臋 sp贸藕ni艂em z odpisaniem. Mo偶na wiedzie膰 ile za kg licz膮 u was. Mam tez do zrobienia 40m frontu ale chyba nie b臋d臋 tego bra艂.
Miodek A co dok艂adnie chcesz wiedzie膰 pisz
Stal-Fun no w艂a艣nie o to czy jak brama b臋dzie 100% alu i b臋dzie spawana czy nie b臋dzie si臋 alu wykrzywia膰 i czy nie b臋dzie p臋ka膰 podczas pracy bo jednak jest jakie艣 obci膮偶enie na profilu jezdnym i boj臋 si臋 偶e po jakim艣 czasie p臋knie za spawem.
Miodek Ale co ma p臋ka膰? Do szyny bedziesz spawal czy przykrecal
Stal-Fun spawal
Miodek To lepiej kr贸tsze spawy i g臋艣ciej
Stal-Fun ale jak masz kwadratowy s艂upek to wypada艂o by na oko艂o pospawa膰?
Miodek No tak nie inaczej
Dnia 11.04.2022 roku sta艂a si臋 rzecz straszna 偶ywota dokona艂 m贸j najlepszy i najwspanialszy kubeczek od kawusi 馃槶馃槶馃槶馃槶馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ
Miodek Oj. Podaj adres wy艣le Ci mam ich troch臋 馃槈
Miodek napisz do mnie protok贸艂 reklamacyjny do pakuj rozbity a wy艣l臋 Ci nowy.馃ぃ馃榾
Stal-Fun no w艂a艣nie i wiesz brama powiedzmy 5m w 艣wietle przesuwana i jednak jest jakie艣 obci膮偶enie tych kra艅cowych s艂upk贸w 馃
Boguslaw ok. 馃ぃ馃ぃ馃ぃ Posz艂o poczta polsk膮 mo偶e dojdzie.馃ぃ馃ぃ馃ぃ
Miodek jak by艣 bez protoko艂u wys艂a艂 to pewnie by Ci poczta jeszcze odszkodowanie zap艂aci艂a 馃ぃ
W ko艅cu zako艅czony monta偶 ogrodzenia z kompozytu troch臋 trwa艂o bo musia艂em furtk臋 przerobi膰 bo si臋 nie podoba艂o.馃う Ale klient p艂aci klient wymaga. Musia艂em zrobi膰 troch臋 szersze przerwy na sztachetach 偶eby cho膰 troch臋 zakry膰 zawias. Finalnie zosta艂o wszystko odebrane i si臋 wszystkim podoba 馃槑馃槑馃槑
Miodek a nie lepiej by艂o by po 艂uku zamiast taki tr贸jk膮t ?
Miodek legancko tego
ZU-Met takie by艂o 偶yczenie klienta