ZU-Met Mo偶na te偶 podk艂ad cynkowy zastosowa膰
Stal-Fun ale on i tak jest tylko z zewn膮trz .
ZU-Met No tak ale zawsze lepiej zabezpiecza ni偶 zwyk艂y podklad
Stal-Fun Nie wiem jak dzia艂a ale nigdy nie korzysta艂em . W moim przypadku wyjdzie podobnie pewnie co ocynk jak licz膮 tyle co malowanie proszkowe zwykle . Za te barierki za ocynk z obr贸bk膮 140zl a za malowanie 180 .
ZU-Met u mnie podk艂ad cynkowy tyle i zwyk艂y proszek z ral w jednej lakierni czyli +-35zl/m2 netto
ZU-Met chodzi o to ze wsz臋dzie spawam na szczelno艣膰 i jak ladnie farba zakryje ze nie ma dost powietrza to jest mi贸d malina
suszi8512 Ja w艂a艣nie nie pachwin przy s艂upkach przy pochwycie nie spawam 偶eby nie krzywilo to samo w wype艂nianiu tylko na 20 bo mam wpuszczane w profil
@Miodek kiedy艣 rozmawiali艣my o szerokich blachach, ja robi臋 takie co艣 teraz w prz臋s艂ach mo偶e gdyby to da膰 w jaki艣 C-eownik zamiast nitowac by艂o by spoko. Na prawie 250cm to sztywne 偶e spokojnie mo偶na zastosowa膰. Blacha 0.7 .
ZU-Met No 0.7 to ciezna
ZU-Met No spoko temat musia艂 bym zapyta膰 mojego go艣cia od gi臋cia za ile takie co艣 by zrobili.
Dzochar91 Jak jest zrobiona taka c to jest to sztywne p艂aska to fakt ale taka jest ok
Miodek Za to p艂acil inwestor 45zl za mb 190x20 wymiar. Z tym 偶e jedna strona malowana dwustronna na zam贸wienie ale czas ok 1 miesi膮c
I ja dzi臋kuj臋 ca艂emu zespo艂owi GPPH za kartk臋 z 偶yczeniami. R贸wnie偶 偶ycz臋 wszystkiego dobrego po 艣wi臋tach i samych sukces贸w zawodowych jak i prywatnych na nowy rok.馃馃馃馃帄馃帀馃帄馃帀馃嵕馃馃馃嵕
Pytanie odno艣nie ogrodze艅 aluminiowych. Jak to wygl膮da z lakierowaniem czy oksyduje po jakim艣 czasie @ZU-Met ty chyba co艣 tam z aluminium dzia艂asz mo偶esz si臋 wypowiedzie膰 w temacie?
Miodek Nic si臋 nie dzieje po roku ja jad臋 oscylacja i proszek ale nie ka偶da malarnia chce alu malowa膰
Hoker dla siostry si臋 robi ju偶 st贸艂 mega u艂atwia zadanie.馃槑
Miodek I juz robota idzie 馃挭馃挭馃挭
Miodek zielone 艣ciany cz艂owiek od razu staje si臋 spokojniejszy 馃榿
Dzochar91 na temat tego koloru ju偶 by艂a rozmowa, kolor ko艅ca komunizmu w pl
Boguslaw Ja maluje na 6018 tak偶e jest w modzie 馃榿