Miodek tak偶e jak go艣ciu chce mie膰 to zrobione to niech si臋 ogarnie, a nie buja w ob艂okach 馃槀
Jedyne co mi przychodzi do g艂owy z kwadratami to co艣 takiego馃檪 ale b臋dzie drogo bo sporo roboty 馃ぃ
ZU-Met wz贸r 艂adny ale roboty sporo
ZU-Met no dokladnie sporo roboty.馃榿
Miodek ale s膮 ramki wi臋ksze i mniejsze jak sobie klient wymarzy艂 馃ぃ
ZU-Met no to si臋 zgadza. Pytanie czy on w艂a艣nie to ma w g艂owie. Zobaczymy mo偶e si臋 okre艣li jako艣 bardziej. 馃ぃ馃ぃ
Witajcie. Dzisiaj kawalerski kumpla. Na pocz膮tek wyciagnelismy go z pracy, p贸藕niej dzwo艅 na Parkingu szczescie w nieszcz臋艣ciu samoch贸d jednego z koleg贸w na. Kawalerskim p贸藕niej quady a Jeszce paintball na nas czeka i %%% pozdro dla was.
Panowie mo偶ecie podpowiedzie膰 ile bierzecie 偶e monta偶 ogrodzenia panelowego lub z siadki?
Miodek to tylko chyba tzw godzinow膮 stawka chyba 偶e uzgodnisz za mb
Miodek z podmur贸wka czy bez ?
Boguslaw no w艂a艣nie lepiej chyba za MB. Tak my艣l臋
Miodek kiedy urz膮dzasz ten nowy pi臋kny warsztacik??
Jeklowo z podmorowka
Boguslaw jestem w trakcie. Zosta艂o mi Jeszce st贸艂 warsztatowy zrobi膰 i doko艅czy膰 st贸艂 pod Pile do metalu no i jakie艣 stojaki do pi艂y 偶eby by艂o jak ci膮膰 馃ぃ
Miodek jaki stol robisz ? Taki do spawania czy z imadlem i jaki艣 blat roboczy
Miodek na zdj臋cia czekam
ZU-Met z imadlem i blatem roboczym. Do spawania jak narazie kobylki. (niestety) 馃榿馃榿馃榿
Boguslaw oczywi艣cie jak tylko tam posprzatam 馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ
Miodek przez dwa lata spawa艂em na kobylkach, wszystko da sie zrobi膰 ale trudniej i d艂u偶ej to trwa niestety馃檨
ZU-Met no w艂a艣nie. Wszystko si臋 da zrobi膰. Ale tak jak m贸wisz wygodniej na. Stole 馃榿
Miodek jak by by艂o tak samo to nikt by ich nie chcia艂 kupowa膰 馃ぃ tez bym wola艂 te 15tys przeznaczy膰 na co艣 innego ale jak nie teraz to kiedy馃檪