Miodek Tak, nawet napisa艂e艣 偶e warto zapami臋ta膰 馃ぃ
Dzochar91 Ok to szukam 馃榿
Dzochar91 Znalaz艂em. Co to za mata filtracyjna?
Miodek Np taka https://allegro.pl/oferta/filtr-rekuperator-wloknina-g4-mata-filtracyjna-1m2-10036425312?bi_s=ads&bi_m=listing%3Amobile%3Aquery&bi_c=MzU0OGU5MmItMjcxZi00ZWRjLTgzOTctZjk1YmY4MWIyYWZiAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=7c19387a-516b-4661-81b8-af001b77f40c
U mnie chyba nie ma filtra ale mam dwie komory do jednej wpadaj膮 opi艂ki i g贸ra przelewa si臋 chlodziwo
Po zastosowaniu takiej maty masz spok贸j w 馃挴%, nic nie wpada do zbiornik贸w, z w臋偶yk贸w leci czysty p艂yn.
Wiadomo przed jej za艂o偶eniem trzeba sobie umy膰 zbiorniki 偶eby to mia艂o sens
Ostatnio troch臋 czasu nie mia艂em ale podsy艂am zdj臋cia z mojej realizacji ostatniej.
Miodek to ta Brama co si臋 nap臋d wiesza艂
Boguslaw Tak Panie.馃榿
Miodek a przelewu do dzi艣 nie ma? 馃榾 馃榾 馃榾 Ciesz臋 si臋 cho膰 troszk臋 pomog艂em.
Boguslaw numer konta 馃ぃ馃ぃ馃ぃ
St贸艂 ju偶 jest na warsztacie, zosta艂 ustawiony w miejscu docelowym. Nie mam niestety jeszcze zdj臋膰 z przekazania nagrody. Ale jak tylko dostan臋 to podrzuc臋 kilka. A teraz uchwyt na palnik ma艂a rzecz a cieszy.馃榿馃榿
Miodek uchwyt na palnik ka偶dy z nas ma, pokazuj ten stolik szybciutko
Boguslaw Jutro wrzuc臋 foty. Nie zd膮偶y艂em dzisiaj zrobi膰 zdj臋cia w miejscu gdzie stoi 馃榿
Boguslaw nie ka偶dy ja nie mam mo偶e na miko艂aja dostan臋 馃槈
Boguslaw Ja mam ale nie korzystam ca艂y czas wi臋cej czasu jest w otworach na boku 馃槂
Miodek Mo偶e by膰 z innego miejsca nikt si臋 nie zorientuje 馃ぃ
suszi8512 Dok艂adnie, te偶 nie mam 馃榿
No to tak jak obieca艂em fotki mojego sto艂u 馃ぃ ustawiony w swoim miejscu. Wyczuwam zmian臋 kolor贸w na 艣cianach bo ni chu** nie pasuj膮 te 艣ciany 馃榿馃ぃ
Miodek Fajny ten stolik do jaki艣 stoliczk贸w krzese艂ek i tym podobnych馃檪
Miodek spoko niech dobrze s艂u偶y
Miodek a m贸wi艂em o kolorze 艣cian ze to p贸藕na komuna 馃榾馃榾馃榾