Miodek nie mia艂em ciebie na my艣li bez urazy
ZU-Met my艣l臋 偶e moderatorzy trzymaj膮 nad tym piecze i pilnuj膮 uczciwo艣ci zreszt膮 ju偶 kiedy艣 by艂a o tym mowa i o lajkowaniu w艂asnych postow poza tym tak jak piszesz w ko艅cu sko艅cz膮 si臋 konkursy za nieuczciwe podej艣cie. Konkurs trzeba traktowa膰 jak dobra zabaw臋 a nie parcie na wygrana
suszi8512 No dok艂adnie tak jak m贸wisz. Przez to ka偶dy z nas udziela si臋 na forum i daje polubienia ka偶demu to na to zas艂uguje jak mi si臋 podoba kogo艣 post to r贸wnie偶 daje kciuka w g贸r臋.
suszi8512 Nie do ko艅ca jest tak jak m贸wisz ale to nie temat na forum.
sthonka my艣l臋 i my艣l臋 i przychodz膮 mi do g艂owy r贸偶ne psie my艣li 馃
ZU-Met jako jedyny nie wymieni艂e艣 si臋 na targach nr telefonu. Mam szuka膰 w GUS??? 馃榾
ZU-Met hm czy ja o czym艣 nie wiem no ale ok masz racje
Boguslaw Nie poda艂em numeru telefonu 偶eby nie mie膰 tysi膮ca telefonow z konkursami 馃檪
Boguslaw a tu nie ma szans podac kontakt niestety
Boguslaw A p贸藕niej wiadomka sk膮d pierwsze miejsca 馃槄馃榿
Dzochar91 co艣 niby do mnie adresowane???
Boguslaw czy Robert ma ko艅 owke telefonu 45?
ZU-Met 545
Boguslaw Pisa艂em do niego ma Ci wyslac tw贸j numer ale poza zasi臋giem jest albo wy艂膮czone
ZU-Met dzrwi obsadza
Boguslaw B臋dzie piniondz 馃榿馃榿馃榿
Wiem bo o kliny pytal. Ciekawe czy kupil czy wzi膮艂 te na podpa艂k臋 馃槀
Miodek W najbli偶szych dniach b臋dziemy si臋 kontaktowa膰 z wszystkimi uczestnikami, kt贸rzy wygrali st贸艂 DIY. Prosimy o cierpliwo艣膰 馃槈
GPPH super czekam z niecierpliwo艣ci膮 馃槑馃挭
Panowie i Panie. Mam pytanie. Kolega ma na sprzeda偶 cormaka do wymiany olej rolki ta艣ma mo偶ecie powiedzie膰 czy warto bra膰 i ewentualnie za jak膮 kas臋 na stronie cormaka jest za 7300brutto taki jak na foto
Miodek Robi艂em na takiej 8 miesi臋cy, oczywi艣cie na zak艂adzie, powiem Ci 偶e non stop co艣 si臋 z ni膮 dzia艂o, nie ma dobrej blokady na k膮t 45 i 60 stopni. Osobi艣cie nie polecam.