Miodek Elegancko ale szkoda 偶e nie ma wypustu, b臋dzie si臋 la艂o po 艣cianie
Dzochar91 Specialnie tak zrobi艂em z racji tego 偶e dzia艂ka jest na g贸rce i mia艂em kiedy艣 sta膰 gara偶 blaszany i Postal dwa tygodnie i si臋 zwin膮艂 od wiatru... Wi臋c nie chcia艂em 偶eby mia艂 wiatr za co z艂apa膰 馃槀
Miodek no to by艂o co艣 kiepsko zrobione ze zawin臋艂o,
Miodek lekki okap trzeba by艂o zostawi膰 zobaczysz 偶e b臋dziesz narzeka艂 ze cieknie
Dzochar91 Wiesz co powiem ci tak. Do puki nie pojecha艂em i nie zobaczy艂em my艣la艂em 偶e to moja wina bo bym naprawd臋 kiepsko zakotwiony mianowicie metrowe pr臋ty 偶ebrowane wbi艂em w ziemi臋 i tyle. A jak dojecha艂em na miejsce okaza艂o sie 偶e moje pr臋ty zosta艂y w ziemi a p臋k艂a konstrukcja na naro偶nych k膮townik ach... Reklamacji nie uznano ...
suszi8512 Zobaczymy 馃槑
Miodek wiesz ja mam kryty p艂yta przykr臋cona tylko w 3 miejscach na 6 metrach no i na kalenicy okuciem I si臋 trzyma na dole prawie 1m wypustu z boku po 75cm
Miodek NO to miales gotowiec blaszak ? A to lipomal straszny,
Dzochar91 m贸j brat te偶 w艂a艣nie tak zrobi艂 tylko jednospadowy ale te偶 tylko w trzech miejscach podparty
Dzochar91 Tak gotowiec....
Zmieniaj膮c temat ogl膮da艂 kto艣 KSW 64?
suszi8512 U mnie niestety z planu zagospodarowania przestrzennego nie mog艂em mie膰 jednospadowy, musi by膰 dwuspadowy i kat min 35stopni
Dzochar91 U mnie to samo jest... Jeszcze odpowiedni kolor blachodach贸wka.... Konserwator zabytk贸w...
Dzisiaj maly updated prac przy moim warsztacie siatka zosta艂a po艂o偶ona jesszcze przed zim膮 jestem mega zadowolony na wiosn臋 elewacja i b臋dzie git. B臋dzie mo偶na inwestowa膰 w sprz臋t.馃槑馃槑 W ten oto spos贸b, systemem gospodarczym powsta艂 m贸j warsztat ciasny ale w艂asny.馃槑馃槑馃槑
Miodek ciasny w艂asny a zmajstrowa膰 co艣 si臋 da
Miodek Jak jest ocieplony dach
suszi8512 A jak 馃榿
Dzochar91 15cm piany jest dane na dach otwarto kom贸rkowej.
Miodek no i to mnie si臋 podoba, a nie jakie艣 dziadostwo 馃憣
Dzochar91 Woesz co na poczatek chcia艂em da膰 p艂yt臋 warstwowa ale z racji koszt贸w wjecha艂a blacha trapezowa z filcem. Ale w pe艂nym s艂o艅cu w 艣rodku by艂o jak w piekarniku wi臋c trzeba by艂o pomy艣le膰 o jakiej izolacji mia艂a by膰 wata szklana ale to podbitka zrobi膰 trzeba we藕 ta wat臋 umocuj i pewnie z tydzie艅 roboty po godzinach a pieni膮dze te偶 nie ma艂o. Przyjecha艂 kole艣 od piany popatrzy艂 podpowiedzia艂 i m贸wi 1600 za ca艂o艣膰. Nie ma problemu robimy ch艂opaki wpadli 2h z wypiciem kawy i zrobione.馃挭馃挭
Miodek Wiem jak to wygl膮da, robi艂em u siebie tylko to zamkni臋to kom贸rkowa