Dzochar91 wyżej pisał ze 1
Miodek daj jakieś zdjęcia jak masz bo jak to jest obmurowane klinkierem to powinno trzymać. Może wrzucić do środka jakiegoś pręta i zalać betonem?
Miodek Miodku zorientuj się gaski do volvo EC 35c Wyrwało mi dziś kawałek
Boguslaw ok dzisiaj się zapytam.😎
Dzochar91 Ten obecny? Z 1...
Miodek No to mega wytrzymały profil z 1mm ściana 😁 Powodzenia 😉
Dzochar91 No masakra... Podejrzewam że to marketowka...
Miodek montowałem te słupki z leroy merlin nawet 1mm nie ma, chyba 0,8
Boguslaw też cofam to co pisałem jednak może być z tego chorągiewka a nie płot
Także Panie #Miodek nie takie proste to, nie zawsze aspekt wizualny idzie w parze z wytrzymałością. Później ktoś powie no piękne zrobił ale mógł to lepiej wykonać bo się pogięło lub złamało.
Dzochar91 Dokladnie tak jak mówisz niektóre zlecenia trzeba odpuścić.
Miodek albo znajdź kogoś kto mu to obmuruje tym klinkierem 🙂
ZU-Met Znalazlem na maj czerwiec... Takie terminy. Więc koleś odpuścił klinkier
Miodek no trudno do maja pewnie i tak nie zrobi ogrodzenia to na przyszły rok się odezwie.
ZU-Met Ni zobaczymy 😎
U mnie dzisiaj taka robota.💪
Miodek u mnie za zimno na takie prace, robię wewnątrz
Miodek Elegancko ale szkoda że nie ma wypustu, będzie się lało po ścianie
Dzochar91 Specialnie tak zrobiłem z racji tego że działka jest na górce i miałem kiedyś stać garaż blaszany i Postal dwa tygodnie i się zwinął od wiatru... Więc nie chciałem żeby miał wiatr za co złapać 😂
Miodek no to było coś kiepsko zrobione ze zawinęło,
Miodek lekki okap trzeba było zostawić zobaczysz że będziesz narzekał ze cieknie
Dzochar91 Wiesz co powiem ci tak. Do puki nie pojechałem i nie zobaczyłem myślałem że to moja wina bo bym naprawdę kiepsko zakotwiony mianowicie metrowe pręty żebrowane wbiłem w ziemię i tyle. A jak dojechałem na miejsce okazało sie że moje pręty zostały w ziemi a pękła konstrukcja na narożnych kątownik ach... Reklamacji nie uznano ...