Dzochar91 Myslalem o kotwie chemicznej szpilki m12.
Miodek też miałem Ci o tym napisać
Miodek grubsze min 16 mm a nawet 20mm
Boguslaw Boje się że pęknie ten klinkier...
Miodek sporo problemów możesz sobie narobić jak pęknie to tak łatwo nie wymienisz, ja bym odpuścił albo szukał czegoś z blachy albo aluminium żeby było na starych slupach
ZU-Met No właśnie w aluminium się nie bawię narazie.... I chyba będzie trzeba odpuścić temat ...
Miodek wg mnie szpilki w marce wystarcza + profil w słupku na dół
Miodek prosta robota kupujesz systemowe elementy i składasz na nity nic nie spawasz🙂
Miodek Miodku zorientuj się gaski do volvo EC 35c Wyrwało mi dziś kawałek
Dzochar91 ale jak to będzie wyglądało słupek 80 x80 i taka wielka marka na klinkierze.
ZU-Met Ale nawet jak kupi alu to przecież nie chodzi tylko o ciężar w stosunku do czarnucha ale tez o to że takie ogrodzenie robi bardzo duży żagiel, musi sprostać naporom wiatru, śniegu.
Dzochar91 60x40 obrocony 40 do frontu wcale taki słaby nie jest I byle wiatr go nie przewróci, wizualnie słabo. Panele w całym płocie w banerze jakieś 10 m długości stoi a wiesz jaki tam jest beton.
ZU-Met właśnie o ten beton się najwięcej też rozchodzi...
ZU-Met Jaki ?
Miodek Z jaka ściana jest ten 60*40
Miodek daj jakieś zdjęcia jak masz bo jak to jest obmurowane klinkierem to powinno trzymać. Może wrzucić do środka jakiegoś pręta i zalać betonem?
Dzochar91 wyżej pisał ze 1
Dzochar91 Ten obecny? Z 1...
Dzochar91 coś poszło tam nie tak 🙂 plot panel i na nim baner 10m. dlugości i stoi nic się nie dzieje.
Boguslaw ok dzisiaj się zapytam.😎
Miodek No to mega wytrzymały profil z 1mm ściana 😁 Powodzenia 😉