ZU-Met s艂abo b臋dzie je艣膰 kie艂bas臋 z ocynkiem 馃ぃ
Miodek noo nie, a jak by da膰 olejem ro艣linnym i wypali膰?
ZU-Met no to wiadomo, dlatego dobrym rozwi膮zaniem jest corten w tym wypadku
Dzochar91 no wiem w艂a艣nie ale cena cortenu te偶 wysoka wi臋c narazie stwierdzi艂em 偶e zrobi臋 z czarnucha to jest zrobione dla mnie wi臋c zobacz臋 jak to b臋dzie si臋 w tym sezonie sprawdza艂o a zaraz zrobi臋 sobie kosztorys na nierdzewne i corten
ZU-Met lepiej ju偶 z nierdzewnej zrobi膰 i na lata
Dzochar91 jak dla siebie to tak. Ale szuka膰 klienta na tak膮 z nierdzewki, za cen臋 x3 zwyk艂ej to powodzenia.
U mnie dzisiaj taka na szybko p贸艂ka na elektro narz臋dzia 馃槉troch臋 z艂omu jaki艣 pozosta艂o艣ci po profilach i k膮townikach i jest, koszt 50 z艂 za farb臋 馃槉
Miodek Dobra organizacja to podstawa , wszystko 艂adnie w jednym miejscu 馃槈馃憤
Miodek super widz臋 偶e kolega te偶 na milwaukee 馃檪 przymierzam si臋 do zakupu tej trzpieniowki na baterie 18 馃檪 jak si臋 sprawdza ??? bo opinie r贸偶ne馃檪
Miodek o kolejny z teamu czerwonych. Fdga i fdgs na M12 robi膮 robot臋 i z frezami i z tarczkami roloc. Do kompletu jeszcze fcot na tarcze 76mm i mo偶na blachy w aucie rze藕bi膰. K膮t贸wki m18 te偶 robi膮 robot臋 uwielbiam t膮 z w艂膮cznikiem 艂opatkowym.
Miodek pi臋kny zestawik. Te偶 u偶ywam tylko Milwaukee i jak dla mnie nie ma por贸wnaniaz s艂ynny DeWalt mimo 偶e ma dobre opinie nie jest w stanie jako艣ciowo dor贸wna膰, wiem bo mam obie marki i niestety czu膰 w r臋ce jako艣膰 馃榿
STALVAR zajebista maszynka ma tylko jeden minus brak regulacji obrot贸w a po za tym super bardzo pewnie trzyma si臋 w r臋ku mo偶na te偶 ze spokojem jedn膮 r臋k膮 operowa膰 tak 偶e ja polecam 馃槉馃槑
Miodek Jak frezem pracujesz to on musi mie膰 du偶e obroty. Na ma艂ych to nie robota.
Miodek da si臋 ni膮 co艣 urobic na bateri 5ah bo komentarze na alledrogo wskazuj膮 偶e par臋na艣cie minut i tyle 馃憤
ZU-Met chyba ma艂o pracujesz albo tylko w czarnym 馃榿馃ぃ
ZU-Met czasami przydaj膮 si臋 ma艂e obroty
liteq no w艂a艣nie niedawno kupi艂em fdga i tarczki 50 do tego i jestem mega zadowolony
Hipcio No to jest nas troche 馃檪 to amerykancki nie byle jaki sprz臋t 馃檪
STALVAR wiesz co jako艣 ci膮giem nie pracowa艂em do roz艂adowania bateri ale jak frezuje pod zamki lub inne tematy to jednej bateri u偶ywam ca艂y dzie艅
STALVAR najwi臋cej pr膮du zjada oscylacyjna ale tam jest jeszcze zwyk艂y silnik szczotkowy wi臋c bateria 5 wystarczy na jakie艣 20-30 minut pracy na pe艂nej pr臋dko艣ci na pierwszym biegu mo偶na spokojnie z godzin臋 nawet wi臋cej
Dzochar91 Tak g艂贸wnie w czarnej.