Miodek ma niestety tylko jeden minus… jest o (jesli dobrze pamiętam) po szerokości o 1 cm za wąską i arkusz blachy nie wchodzi ale już rozstaw kół mi nie pozwalał zrobić szerzej
Miodek no to cięcie osi 😁
Miodek Ja to mam dorobione belki i na burtach wiozę większość. Łatwiej wstawić wózkiem tak samo zdjąć.
Miodek Luz czaje o co chodzi 😅👍
Dzochar91 no właśnie nie chcialemtego robić wedle jednego centymetra
Miodek dobrze się z nią cofa,bo ja po wymianie mojej jednoosiowej na dwuosiowa stwierdziłem że z tą większą na 2osiach dużo lepiej się cofa 😃
Boguslaw panie kochany idzie tak jak jej powiem. Bez najmniejszego problemu 😎
Miodek i to bardzo dobrze 👍
ZU-Met też tak robię jak mam coś większego 😊 ale nie zawsze się da 😊
Balustrada typu harfa robiona już jakiś czas temu ale nie było jakoś czasu żeby ją zamieścić na forum balustrada zrobiona z profila 25x25 montowana na adapterach z profila 30x30 adaptery dokręcone wkrętami dociskowymi m3. kolejny klient zadowolony😎
Miodek ładnie 🙂 jak długie stosujesz te wkręty dociskowe bo rozumiem że przez ściankę 2mm profila 30x30x2 dociskasz profil 25x25x2???
Miodek pięknie wyszło nie mogło być inaczej 👍
STALVAR dokładnie tak wkręcik m3x3 idealnie chowa się w ściance adaptera strona dociskowa jest ze stożka
Hipcio dzięki 😊
Elegancko wyszło 🙂
Szczurekfwj dzięki 😊
Regały dostarczone zmontowane klient zadowolony a to najważniejsze kolejne zlecenie zakończone i rozliczone 😎😊
Miodek No i pięknie.Bede robił schody w podobnym kolorze
Miodek na brak półek nie powinni narzekać 🙂
Miodek klient zadowolony to najważniejsze 😁
Stal-Fun kolor ral 1015 😊
STALVAR to racja miejsca ma naprawdę sporo