[Blog] |Miodek| ASM ArtSpaw MIODEK
Hetnie bym si臋 pochwali艂 co wykona艂em jak narazie do siebie do warsztatu 偶eby jako tako wygl膮da艂o ale niestety nie mog臋 doda膰 偶adnego zdj臋cia. Pisa艂em w tej sprawie do moderatora ale bez 偶adnej odpowiedzi...
A oto ma艂a foto relacja z budowy mojego warsztatu. Nie mam niestety zdj臋膰. Od samego pocz膮tku czyli od wykop贸w przez szalunki itd. Gdzie艣 mi zgin臋艂y te zdj臋cia. Ca艂y warsztat wybudowany zosta艂 w艂asnymi r臋kami (co cieszy Jeszce bardziej) nie oby艂o si臋 bez pomocy
Moj tesciu murowal 艣ciany oraz robi艂 ocieplenie ja by艂em do pomocy.
M贸j brat ogarnia mi pr膮dy(Jeszce zosta艂o uporz膮dkowa膰 skrzynk臋 bezpiecznikow) ja pomaga艂em
Ja wraz z moim tat膮 robili艣my konstrukcje dachu blachodach贸wke oraz bram臋 kompletn膮
Co by tu jeszcze, malowanie 艣cian i jakie艣 tam pierd贸艂 to cz艂owiek sam robi艂
Z firm kt贸re zawita艂y to byli ch艂opacy od posadzki oraz od ocieplenia dachu piana.
C贸偶 narazie tyle na pewno Jeszce co艣 zamieszcze.
PS. Dzi臋ki @Stal-Fun za apke pozdro dla. Ciebie
Miodek Jaki metra偶?
Miodek Rozumiem. Te偶 my艣l臋 nad gara偶em tylko nwm z czego robi膰 z p艂yty warstwowej, suporex czy po prostu blaszak. Ka偶dy z nich musi mie膰 plany bo chcia艂em co艣 o metra偶u 10x20 x3, 5-4m 艣ciana
AkamanoxD no to fakt potrzeba ju偶 mie膰 projekt. Ja jak liczy艂em p艂yta warstwowa ca艂a konstrukcja wychodzi podobnie co z suporexu. Wi臋c zdecydowa艂em na suporex, na dach mog艂em zrobi膰 p艂yt臋 warstwowa ale da艂em blachodachowke, bo my艣la艂em nie b臋d臋 ocieplal od razu no i p贸藕niej przysz艂a piana. Nie s膮 to te偶 du偶e koszta.
Miodek ociepla膰 b臋dziesz? Suporex ma duze straty ciep艂a, wi臋c to kolejne koszta, jak postawisz ju偶 nic nie zmienisz a z p艂yt膮 wg mnie oczywi艣cie mo偶esz robi膰 co chcesz modernizowa膰 i wgl. Stad moje pytanie co by by艂o lepsze patrz膮c na przysz艂o艣膰 te偶