• Stal-FunRanga 35

Poziom 1040

Miodek Ciesz臋 si臋 bardzo ze mog艂em pom贸c w Twojej inspiracji 馃檪馃憤

• MiodekRanga 24

Poziom 207

Hetnie bym si臋 pochwali艂 co wykona艂em jak narazie do siebie do warsztatu 偶eby jako tako wygl膮da艂o ale niestety nie mog臋 doda膰 偶adnego zdj臋cia. Pisa艂em w tej sprawie do moderatora ale bez 偶adnej odpowiedzi...

• Dzochar91Ranga 31

Poziom 739

Miodek Czasami jak jest, og贸lnie bardzo beznadziejne si臋 tu dodaje foty

• MiodekRanga 24

Poziom 207

Dzochar91 no masakra jaka艣. B臋d臋. Zmienia艂 teraz telefon zobaczymy czy to wina urz膮dzenia. 馃榿

• JJeklowoRanga 16

Poziom 53

Miodek spr贸buj przyci膮膰 zdj臋cie, zmniejsz jego wielkosc. Mo偶e spr贸buj zrobi膰 zrzut ekranu ze zdj臋ciem i te偶 je przyci膮膰. Mi czasami tak si臋 dodawa艂y zdj臋cia.

• MiodekRanga 24

Poziom 207

Jeklowo no to sprawdz臋 jak m贸wisz.

• Stal-FunRanga 35

Poziom 1040

Miodek Wrzuc w aplikacje Lit Photo zmniejsz rozmiar i wchodzi ka偶de zdj臋cie

• MiodekRanga 24

Poziom 207

A oto ma艂a foto relacja z budowy mojego warsztatu. Nie mam niestety zdj臋膰. Od samego pocz膮tku czyli od wykop贸w przez szalunki itd. Gdzie艣 mi zgin臋艂y te zdj臋cia. Ca艂y warsztat wybudowany zosta艂 w艂asnymi r臋kami (co cieszy Jeszce bardziej) nie oby艂o si臋 bez pomocy
                              Moj tesciu murowal 艣ciany oraz robi艂 ocieplenie馃槑 ja by艂em do pomocy. 馃榿
                              M贸j brat ogarnia mi pr膮dy馃槑(Jeszce zosta艂o uporz膮dkowa膰 skrzynk臋 bezpiecznikow) ja pomaga艂em馃榿
                              Ja wraz z moim tat膮 robili艣my konstrukcje dachu blachodach贸wke oraz bram臋 kompletn膮 馃槑馃榿
                              Co by tu jeszcze, malowanie 艣cian i jakie艣 tam pierd贸艂 to cz艂owiek sam robi艂
                              Z firm kt贸re zawita艂y to byli ch艂opacy od posadzki oraz od ocieplenia dachu piana.
                              C贸偶 narazie tyle na pewno Jeszce co艣 zamieszcze.
                              PS. Dzi臋ki @Stal-Fun za apke 馃槑馃榿pozdro dla. Ciebie馃榿馃槑

• AAkamanoxDRanga 22

Poziom 162

Miodek Jaki metra偶? 馃檮

• Stal-FunRanga 35

Poziom 1040

Miodek Pozdrawiam 馃檪馃檪馃檪

• MiodekRanga 24

Poziom 207

AkamanoxD 35m2 po zewn膮trz budynek na. Zg艂oszenie. 馃槑 Troch臋 ma艂y aleco zrobi膰. My艣la艂em 偶e b臋dzie.to szybciej wybudowane ale. Niestety ca艂a. Budowa trwa艂a prawie 3 lata... 呕ebym wiedzia艂 to zrobi艂 bym projekt kierownika budowy i by si臋 wi臋ksze zrobi艂o ale jest co jest 馃槑馃榿馃挭

Moderator_MK zmieni艂 tytu艂 na [Blog] |Miodek| ASM ArtSpaw MIODEK.

Miodek Rozumiem. Te偶 my艣l臋 nad gara偶em tylko nwm z czego robi膰 馃檮 z p艂yty warstwowej, suporex czy po prostu blaszak. Ka偶dy z nich musi mie膰 plany bo chcia艂em co艣 o metra偶u 10x20 x3, 5-4m 艣ciana

• MiodekRanga 24

Poziom 207

AkamanoxD no to fakt potrzeba ju偶 mie膰 projekt. Ja jak liczy艂em p艂yta warstwowa ca艂a konstrukcja wychodzi podobnie co z suporexu. Wi臋c zdecydowa艂em na suporex, na dach mog艂em zrobi膰 p艂yt臋 warstwowa ale da艂em blachodachowke, bo my艣la艂em nie b臋d臋 ocieplal od razu no i p贸藕niej przysz艂a piana. Nie s膮 to te偶 du偶e koszta. 馃榿馃槑

• BoguslawRanga 33

Poziom 994

Miodek jak mog臋 si臋 wypowiedzie膰 w tej kwesji to m贸j gara偶 ma 12,5x4,80 to jest spawalnia, wiata z materia艂u z odzysku 3,20x10 lakiernia i dalej ma艂o miejsca

• MiodekRanga 24

Poziom 207

Boguslaw ja jeszcze dobrze nie zacz臋艂em robi膰 a ju偶 jest ciasno 馃ぃ馃ぃ

• BoguslawRanga 33

Poziom 994

Miodek moje marzenie teraz jest takie, nie wiem czy mog臋 zdradzi膰 :hala ok 300m2 osobno spawalnia osobno lakiernia i kawa艂ek warsztatu plus biuro ale to tylko marzenia, trzeba by dzia艂k臋 najpierw kupi膰 ok 50arow

• MiodekRanga 24

Poziom 207

Boguslaw no to na bogato 馃槑

• BoguslawRanga 33

Poziom 994

Miodek 偶eby co艣 fajnie robi膰 i mie膰 to jako艣 zorganizowane to trzeba to jako艣 urz膮dzi膰 naogl膮dalem si臋 r贸偶nych programow i wiem jak to powinno by膰

Miodek ociepla膰 b臋dziesz? Suporex ma duze straty ciep艂a, wi臋c to kolejne koszta, jak postawisz ju偶 nic nie zmienisz a z p艂yt膮 wg mnie oczywi艣cie mo偶esz robi膰 co chcesz modernizowa膰 i wgl. Stad moje pytanie co by by艂o lepsze patrz膮c na przysz艂o艣膰 te偶 馃檮