Dzochar91 dzięki 😎
Miodek odwdzięczy się kolejne 500 tys zrobi to są wdzięczne auta 😀
Boguslaw no mam nadzieje. Mam jeszcze parę pierdół do poprawy. Muszę zrobić ku pamięci 😅
Miodek Miód malina 👍🙃
Miodek przyczepka widzę przygotowana na dłuższe gabaryty bo ma wysuwany tył 😁 Ale boki bym zrobił pod kątem 45' działało by trochę jak kratownica jak by kolega z ciężarem przesadził🤣
ZU-Met ciężko nie wozi bo jakieś latarnie z tworzywa czy kompozytu, zgadza się tył jest wysuwany i jeszcze przód na dyszlu
Miodek to jak tak całość rozsunie to się parę metrów zrobi 😁
A teraz kilka fotek z ostatniego montażu balustrady z kompozytu. Robota zrobiona klient zadowolony więc to najważniejsze 😎😁
Miodek Kompozyt bardzo mi się podoba i dlatego bramę dla siebie też będę robił z takim wypełnieniem
ZU-Met dokładnie 😎
Stal-Fun no powiem Ci ze ten kompozyt jest super z racji tego że ma jeszcze powłokę polimerową i z tego co pamiętam to producent daje 10 lat gwarancji
Miodek Dokładnie 👍👍👍
Kolejna balustrada. 😁 Na szczęście montowana od góry. Poprzedni słupek co zrobiłem już nie aktualny 😊
Miodek Też staram się montować od góry mniej roboty
Miodek marka 80x80 czy wspawane prety do montażu?
Miodek robota lux 👍 a i kalendarz z GPPH na drugim planie jest 👍👍👍
Stal-Fun no żebyś wiedział.
ZU-Met marka 80x80 i na górę daszek żaby zakryć śruby
Miodek i co jaki masz na to patent bo ja ostatnio unikam takich rozwiązań?
ZU-Met ale o co pytasz o ten daszek?
Miodek tak te skladane plastikowe to dandetne a metalowe zostawiają ślad na slupku po ocynku. Ja robię rurkę 1/2cala wierce jeden otwór a maskownice normalnie oddzielnie.
ZU-Met ja nakładam na słupek, później drutuje żeby nie spadała na stopę w ocynku i jak wróci to szlifowanko 🤦♂️😁