Boguslaw kupuj śmiało miałem i byłem mega zadowolony 👍👍
Hipcio Ja niestety nie chciałem takiej więc wylądowała u kolegi Miodka 😉
Hipcio tzn teraz już masz coś lepszego?
Stal-Fun zamiast u mnie 🤣🤣
Boguslaw potwierdzam maska świetna może nie wygląda jakos pięknie jak np optrel ale za to szybki w standardowym wymiarze i tanie.
Boguslaw Jak byś powiedział ze szukasz to może i u Ciebie by teraz była. Z Miodkiem rozmawialiśmy i mówiłem ze mam maskę z wygranego losowania ktorej nie będę używał więc dil był szybki 😉
Boguslaw tak Optrela Panoramax CLT
Stal-Fun żart przecież bo ja tak szukam i sam nie wiem czego😀
Boguslaw Spoko przecież wiem 😉
Boguslaw bierz tego esaba będziesz pan zadowolony.
Za cicho było na warsztacie 😎
Hipcio i co zadowolony??
Dzochar91 No dla mnie bomba chodź trzeba się przyzwyczaić bo na początku wydaje się ze jest taka widoczność że masz wrażenie że ona wogule nie ściemnia.
Hipcio nigdy nie testowałem nic poza podstawowej "Dedry" którą dostałem chyba w zestawie do maga. Mówicie że warto poszukać czegoś wygodniejszego? Pod autem strasznie przeszkadzała, bo wrażenie że ogromna, a i tak odpryski czułem za kołnierzem 😉
liteq pod samochód to warto jedynie maskę/tarcze pasywną jak w kanale robota, chyba że jakieś wydechy i miejsce to wiadomo.
liteq odpryski to będą chyba pod każdą wpadać, musisz poszukać jakiegoś kołnierza na głowę ale jakośc w masce będzie dużo lepsza zwłaszcza jak masz 3color bo widzisz normalnie a nie na zielono.
brumiej może nie widziałem 😉
A u mnie taka sytuacja.🤦♂️ Niestety moje niezawodne auto odmówiło posłuszeństwa.... Więc robota na warsztacie u siebie i do tego jeszcze trzeba naprawić auto służbowe. 🤦♂️🤦♂️
Miodek widlakiem w silnik wjechałeś 🤣
Miodek taka nowoczesna technika 😁😁😁 a nie to tylko niemiecki s....
Boguslaw żartowniś 😁😁😁😁