Connor
Dzochar91 ja jestem bezpieczny mam do 300 kg 馃榿
Miodek Moja jest do 250 kg a na podw贸jnym zbloczu do 500 kg
Stal-Fun oo to super moja niestety na podw贸jnym do 300,馃う鈥嶁檪锔弔roch臋 ma艂o ale co zrobi膰 馃榿
Miodek ja mam 100/200 i wystarczaj膮ca na razie. Szyny 70 czy 80?
ZU-Met 80 mniejszych nie bior臋 馃榿
ZU-Met teraz robi艂em bram臋 calkowita waga 180 kg wi臋c spoko da rad臋 馃榿
Miodek ja do bramu z k膮townika dawa艂em 70. Brama z 80kg rama z 40/30 to by komicznie troch臋 taka bu艂a wygl膮da艂o a i jakie艣 200 taniej 馃榿
Miodek teraz znaczy w niedziel臋? 馃榿
Troch臋 z艂omu na kolejne zlecenie 馃榿
Miodek Za to zap艂aci艂e艣 1300 z艂?
Miodek pi臋kny widok czarnego z艂ota hehehe nie wiem czemu ale zawsze micha si臋 cieszy jak widzi si臋 tyle profila 馃榿馃憤
Stal-Fun strasznie drogo chyba 偶e to jaka艣 grubsza 艣cianka . Ja dzi艣 robi艂em wycen臋 to ok 6.5kg brutto wychodzi.
Stal-Fun 15szt 30x30x1.5 i 4 szt 50x30x2
Miodek ile za mb za 30x30 u Ciebie?
ZU-Met nie wiem dostaje cen臋 za ca艂o艣膰 馃榿
Hipcio ja mam wystawiona pro forma na 8500 teraz szybkie rozeznanie zrobi臋 czy gdzie艣 taniej b臋dzie
Hipcio dok艂adnie tak jak m贸wisz i ten zapach 馃槑
Miodek a to nie szukasz w r贸偶nych? Ja dzwoni臋 do 4 hurtowni na 1.5t r贸偶nica ok 400zl
ZU-Met ja wysy艂am maile z zapytaniem nie trza dzwoni膰, wysy艂am zestawienie i mam gotowca
ZU-Met nie szukam bo mam jedno sprawdzone. Miejsce gdzie bior臋 i zawsze. Maj膮 najkorzystniejsza cen臋
Boguslaw no te偶 mo偶na ale przez telefon powie Ci od razu na email trzeba czeka膰 czasem ca艂y dzie艅
Boguslaw i dostawy nie b臋dzie bo im dwie tony profila 80x20 gdzie艣 si臋 zagubi艂o i brak na magazynie a na stanie jest 馃ぃ