ZU-Met No w艂a艣nie w pionie ucieka. Brachol mi podpowiedzie膰 偶eby spr贸bowa膰 ustawi膰 jeszcze tam... Ale czy to ma sens?馃 Chyba nie bardzo bo k膮t jest w miar臋. Tylko ten pion mi przeszkadza...
Miodek To musisz delikatnie podregulowac na 艂o偶yskach i pr贸bowac. Na YT szukaj pewnie co艣 b臋dzie albo mo偶e @Stal-Fun co艣 podpowie .
Miodek Je艣li w pionie to na lozyskach regulujesz
Jutro jak b臋d臋 na warsztacie wrzuc臋 zdj臋cie. Przykladalem winkiel do ta艣my przy samym dole jak opad艂a i gdy podnosi艂em uciek艂a mi od winkla...
Stal-Fun Ja bym jeszcze innym katownikiem sprawdzi艂 bo ten topex to jako艣 nie wzbudza mojego zaufania 馃ぃ
Stal-Fun A jak podnosi do g贸ry i mu ucieka to nie jest co艣 z ramieniem 偶e nie jest prostopadle do imad艂a?
A i jeszcze jedno pytanie czy z waszych maszyn te偶 ch艂odziwo leci wsz臋dzie?
Miodek u mnie s膮 takie blachy jeszcze kt贸re przykrecasz do poszerzenia .
Miodek No niestety Ci co to wymyslili zapomnieli jeszcze o k膮tach ze na nich chlodziwo leci poza wann臋. Ja na szcz臋艣cie ten problem rozwi膮za艂em odrazu
Miodek w pierwszej kolejno艣ci jakis oporek sobie zr贸b przynajmniej z dwa metry.
Miodek U mnie nie ma takiego problemu po drugie nie musisz wali膰 takiej ilo艣ci ch艂odziwa
ZU-Met Tez o tym pomy艣la艂em...
Stal-Fun No ja my艣l臋 偶eby zrobi膰 jakie艣 rynienki 馃榿
Miodek oszcz臋dno艣ci na ka偶dym kroku . Mi tak od 50' leci ale podkladam taka rynienke.
Miodek Pode艣le Ci jutro jak ja to rozwi膮za艂em
Stal-Fun Super dzi臋ki.馃挭馃榿
Miodek Tak mam u siebie rozwi膮zane i nic nie kapie za pi艂e
ZU-Met Tak tak b臋dzie na.pewno zrobiony. I jeszcze musz臋 sobie koby艂ki zrobi膰 z rolkami 馃榿
Miodek Dwa lata temu kupowa艂em rolki bo 10zl na gie艂dzie ciekawe ile teraz 馃檪
Stal-Fun Ze 艂o偶yska s膮 na fasolkach ?
Dzochar91 Nie odsuwasz 艣ruba od p艂aszczyzny tej listwy. Co na zasadzie przed艂u偶e艅 do sto艂u 偶eby je wyregulowa膰
Dzochar91 艁o偶yska s膮 na mimosrodach i to nimi regulujesz pochylenie ta艣my. P艂ytki z weglika s膮 dla lepszego prowadzenia ta艣my
ZU-Met No to nie na 艂o偶yskach