AkamanoxD moim zdaniem lepiej suporex dlatego 偶e jak b臋dziesz chcia艂 co艣 przykrecic do 艣ciany to masz do czego, instalacja elektryczna schowana w 艣cianie nie masz korytek ani peszli z przewodami. Instalacja pneumatyczna te偶 mo偶e by膰 w 艣cianie. ( ja zjrbalem bo nie zrobi艂em...), mo偶esz wyko艅czy膰 jak b臋dzieszchcial jakie艣 kolory czy co艣 takiego. Ale to moje zdanie,
[Blog] |Miodek| ASM ArtSpaw MIODEK
Miodek Wiesz do konstrukcji te偶 mo偶na co艣 przykr臋ci膰 przyspawa膰. Jedyne czego si臋 boj臋 to 偶e jak uderzy si臋 w p艂yt臋 to b臋dzie to wida膰 i ca艂a p艂yta do wymiany , a w suporexie zaprawa i gotowe tutaj jest ten najwi臋kszy dylemat
Boguslaw No to ca艂kiem spoko ale jak ju偶 to bez styropianu w 艣rodku bym chcia艂.
Miodek Jaki beton dawa艂e艣 na posadzk臋? Masz styropian pod spodem? I ostatnie pytanie czym zaciera艂e艣 i malowa艂e艣 ze tak 艂adnie wygl膮da? Te偶 mnie to czeka przed zim膮 bo w gara偶u zimno a mam pomieszczenie po oborze 9x6m ocieplone ze stropem. Trzeba zrobi膰 posadzk臋 umy膰 sciany i szerokie drzwi.
Miodek Znasz kogo艣 z kim m贸g艂bym o tym pogada膰?
AkamanoxD nie bardzo. Ja wszystko sam ogarn膮艂em przede wszystkim internet sprawdza艂em czyta艂em Artyku艂y jakie艣 tutoriale na YT a i tak dodawalem co艣 od siebie typu zbrojenie pisali ze wystarczy 10 12 pr臋t a ja da艂em 14 艂awa fundament贸w mia艂a. Mie膰. Wymiar oko艂o 60 cm szeroko艣ci oeysokosci okolo40cm ja. Mam 60 na 60 profil na dach te偶. Jest dany grubszy ni偶 powinien. Tak to umnie wygl膮da艂o.
Miodek Rozumiem
Miodek
Moje pierwsze zlecenie przerobienie otwierania burty przyczepy z g贸rnego na dolne. Klient sobie sam zakupi艂 zestaw do przerobienia, oczywi艣cie nie oby艂o si臋 bez komplikacji mianowicie przys艂ali r膮czk臋 do otwierania na praw膮 stron臋 a ja przerabia艂em lewa(trzeba by艂o przerobi膰) moim zdaniem zestaw nie do ko艅ca dok艂adnie spsowany ale. Klient p艂aci klient chce. Og贸lnie moim zdaniem nie wysz艂o a偶 tak tragicznie. Mo偶ecie si臋 wypowiada膰 na temat tego zlecenia.