ZU-Met hm czy ja o czym艣 nie wiem no ale ok masz racje
Boguslaw a tu nie ma szans podac kontakt niestety
Boguslaw A p贸藕niej wiadomka sk膮d pierwsze miejsca 馃槄馃榿
Dzochar91 co艣 niby do mnie adresowane???
Boguslaw czy Robert ma ko艅 owke telefonu 45?
ZU-Met 545
Boguslaw Pisa艂em do niego ma Ci wyslac tw贸j numer ale poza zasi臋giem jest albo wy艂膮czone
ZU-Met dzrwi obsadza
Boguslaw B臋dzie piniondz 馃榿馃榿馃榿
Wiem bo o kliny pytal. Ciekawe czy kupil czy wzi膮艂 te na podpa艂k臋 馃槀
Miodek W najbli偶szych dniach b臋dziemy si臋 kontaktowa膰 z wszystkimi uczestnikami, kt贸rzy wygrali st贸艂 DIY. Prosimy o cierpliwo艣膰 馃槈
GPPH super czekam z niecierpliwo艣ci膮 馃槑馃挭
Panowie i Panie. Mam pytanie. Kolega ma na sprzeda偶 cormaka do wymiany olej rolki ta艣ma mo偶ecie powiedzie膰 czy warto bra膰 i ewentualnie za jak膮 kas臋 na stronie cormaka jest za 7300brutto taki jak na foto
Miodek Robi艂em na takiej 8 miesi臋cy, oczywi艣cie na zak艂adzie, powiem Ci 偶e non stop co艣 si臋 z ni膮 dzia艂o, nie ma dobrej blokady na k膮t 45 i 60 stopni. Osobi艣cie nie polecam.
AkamanoxD No w艂a艣nie te偶 nie s艂ysza艂em dobrych opinii o tej maszynie...
Miodek Ja mam tak膮 i nic si臋 nie dzieje. Jesli na zak艂adzie by艂a to wiadomo ze nikt nie szanowa艂. U mnie 3 lata i wymieni艂em tylo rolki prowadz膮ce i olej w przek艂adni.
Stal-Fun u偶ywana w firmie jednoosobowej tylko przez mojego kolego wymieni艂 w niej te偶 tylko rolki prowadz膮ce ale m贸wi 偶e teraz troch臋 schodzi przy ci臋ciu du偶ego profila oko艂o 100*100 m贸wi 偶e trzeba by wyregulowa膰. Wymieni膰 olej i rolki prowadz膮ce.
Miodek A ile chce za ni膮
Miodek jak z pewnego 藕r贸d艂a to bym bra艂
Stal-Fun Jeszcze mi nie powiedzia艂 ale zastanawiam si臋 jaka cena by艂a by odpowiedni膮.
Miodek A ile ma ta pi艂a lat