Miodek Dodtkowe 300kg
Miodek No to profil a np marka dodatkowo wklejana do podmur贸wki na szpilkach
Dzochar91 Myslalem o kotwie chemicznej szpilki m12.
Miodek te偶 mia艂em Ci o tym napisa膰
Miodek grubsze min 16 mm a nawet 20mm
Boguslaw Boje si臋 偶e p臋knie ten klinkier...
Miodek sporo problem贸w mo偶esz sobie narobi膰 jak p臋knie to tak 艂atwo nie wymienisz, ja bym odpu艣ci艂 albo szuka艂 czego艣 z blachy albo aluminium 偶eby by艂o na starych slupach
ZU-Met No w艂a艣nie w aluminium si臋 nie bawi臋 narazie.... I chyba b臋dzie trzeba odpu艣ci膰 temat ...
Miodek wg mnie szpilki w marce wystarcza + profil w s艂upku na d贸艂
Miodek prosta robota kupujesz systemowe elementy i sk艂adasz na nity nic nie spawasz馃檪
Miodek Miodku zorientuj si臋 gaski do volvo EC 35c Wyrwa艂o mi dzi艣 kawa艂ek
Dzochar91 ale jak to b臋dzie wygl膮da艂o s艂upek 80 x80 i taka wielka marka na klinkierze.
ZU-Met Ale nawet jak kupi alu to przecie偶 nie chodzi tylko o ci臋偶ar w stosunku do czarnucha ale tez o to 偶e takie ogrodzenie robi bardzo du偶y 偶agiel, musi sprosta膰 naporom wiatru, 艣niegu.
Dzochar91 60x40 obrocony 40 do frontu wcale taki s艂aby nie jest I byle wiatr go nie przewr贸ci, wizualnie s艂abo. Panele w ca艂ym p艂ocie w banerze jakie艣 10 m d艂ugo艣ci stoi a wiesz jaki tam jest beton.
ZU-Met w艂a艣nie o ten beton si臋 najwi臋cej te偶 rozchodzi...
ZU-Met Jaki ?
Miodek Z jaka 艣ciana jest ten 60*40
Miodek daj jakie艣 zdj臋cia jak masz bo jak to jest obmurowane klinkierem to powinno trzyma膰. Mo偶e wrzuci膰 do 艣rodka jakiego艣 pr臋ta i zala膰 betonem?
Dzochar91 wy偶ej pisa艂 ze 1
Dzochar91 Ten obecny? Z 1...
Dzochar91 co艣 posz艂o tam nie tak 馃檪 plot panel i na nim baner 10m. dlugo艣ci i stoi nic si臋 nie dzieje.
Boguslaw ok dzisiaj si臋 zapytam.馃槑