suszi8512 Zastanawiam się tylko jak ten słupek będzie wyglądał bo chciałem robić na prosto ale jakieś 5cm by nachodzilo na okno i tak nie może być 🙂 a do parapetu 70 cm to też za nisko
Boguslaw No to napisałem 😀
@Boguslaw A taka zardzewiała była a tu prosze 😂
ZU-Met ażurowa Brama do garażu 😀😂😂
Boguslaw Takiej jeszcze nikt nie mial ale jednak nie
ZU-Met zrobię Ci zdjęcie garażu ze szklaną ściana bo jest u nas na Podkarpaciu taki garaż a za szybką stoją dwa piękne klasyki
Boguslaw w Warszawie salon ferrari ma cała przednią ścianę z szyb🙂
ZU-Met salon ok dobra a tu garaż gościu ma
Boguslaw Garaż to tak trochę ryzykownie 🙂
Chciałem wyczyścić otwory w stole ale ta szczotka się nie nadaje bo już nie chce wchodzić. @Stal-Fun jaka masz Ty ?
ZU-Met Miedzianą
Stal-Fun a nie wywijają się tak ? Moja 24 mm ma.
ZU-Met Troszkę się wywija ale nie tak bardzo
Stal-Fun Teoche nią jeszcze poczyscilem powywijaly się jeszcze bardziej ale o dziwo nawet lepiej wczodzi na małych obrotach.
@Dzochar91 Gadaliśmy o tym że nie mam nic seri. Nie do końca mi o to chodziło ale jest 50 haczyków do kwiaciarni gotowe 🙂
ZU-Met Jakies takie po tej lewej😀
Dzochar91 Co chyba nie dopisałes 🙂 każdy inny ale podobne do siebie jak będą na ścianie nie będzie widać że jest minimalnie inny kąt.
👌
Dzochar91 '90 stopni to prostowalem tego mi się nie chce🙂
Mam zapytanie o takie ogrodzenie brama i dwie furtki. Jak zamocowac takie panele myślę że aluminiowe bez widocznych mozowan od strony zewnętrznej? Robił ktoś coś takiego lub podobnego. Całe plyty .
ZU-Met Jal się kreuje cenowo taki panel z alu
ZU-Met Wiecz co mogę zapytać mojego dostawcę aluminium za ile.by coś takiego ogarnąć wiem też że wysyła dalej ale nie wiem jak to z ceną wygląda...