Na miejscu za chwilę pakujemy🙂 [upl-image-preview url=
ZU-Met extra
Stol zapakowany, ekspresowy załadunek. Jak jeździłem ciężarówka to jedna na 100 tak sprawnie działała . Do tego prezent od @GPPH za co serdecznie dziękuję, kawa od razu będzie lepiej smakowała
ZU-Met gratulacje Panie, będziesz Pan zadowolniety tak jak ja
ZU-Met gratuluję zakupu na pewno będzie służył.👍💪 Ja na pewno Tez sobie zakupie. Jeszcze nie wiem kiedy ale. Na. Pewno 🤣🤣🤣😎
Boguslaw przejście z kobylek i trzech krzywych profili na stol to będzie kolosalna różnica🙂 u kogo kupujesz chemię best Just bo pisałem na messenger do Artura ale jest na razie niedostępny
ZU-Met tak na środki się czeka 10 mscy i działalność trzeba prowadzić 3 lata. Ale warto czekać na większe pieniądze.
AkamanoxD ja dostałem 25 w ciągu dwóch tygodni a działalność tylko rok
ZU-Met tak ale Ty masz z urzędu pracy. Ja ogólnie działalność zakładam bo większe stawki za granicą są a ten sprzęt w domu jeść nie będzie chciał 😅
AkamanoxD ja działam bardziej lokalnie i natrafiła się okazja to skozystalem. Po roku pójdzie się na młodego rolnika bo 30l. To chyba nadal młody 🤣
ZU-Met przedłużenia też są bajka bardzo pracę ulatwiaja Powoli dokupisz inne gadżety
suszi8512 tak posiadam i potwierdzam są bardzo przydatne
suszi8512 wiadomo miałem do wyboru od razu brać z przedłużeniami ale to mniejszy stół . Już wiem że mi będzie brakowało bo ciężko nawet bramę zrobić na takim 2400x1200
Boguslaw Nie tylko Ty
ZU-Met Zależy o jakiej bramie mowisz. Bo jesli przesowna to to minimum cztery przedłużenia po długości
ZU-Met dlatego ja następny planuje 3000x1500, ale to w swoim czasie 🙂 oczywiście trzeba brać siły na zamiary i na początek to i tak dobry stol 😉
ZU-Met ja brame dwuskrzydlowa 4x1.5 robię na stole 1000x1500 więc daje rade 😉 kwestia ustawienia
Stal-Fun bardziej o połówkowa bo do przesuwne to by trzeba ze dwa stoly
ZU-Met Ja drzwi 3000/3000 robie na stole 1000/1500.Przedłużenia 1000 mm dwie sztuki 450 mm dwie sztuki i kilka mniejszych
Stal-Fun bravo Ty
Stal-Fun łączysz jakoś te przedłużenia?
Boguslaw Trzeba jakoś sobie radzić