ZU-Met znowu zardzewiale😀
Boguslaw Ale tylko w połowie 🤣
ZU-Met tak wiem do ocynku jedzie
Boguslaw Oczywiście 🤣
Co jeśli detal byłby pokryty farbą i pójdzie do ocynku? Zaciekawiło mnie to po zdjeciach ludzi którzy spawają z starych pomalowanych profili
Connor To się nie wytrawi i ocynk nie pokryje w tym miejscu i są purchle🙂
Connor Ocynkownia się nie podejmie tego cynkowac. Czasami jak np. zostaje napis po markerze białym "ślusarskim" to słabo to ocynkuje
ZU-Met Wlasnie też się zastanawiałem...🤔 Dziękuję za rozwianie moich wątpliwości
Miodek I nie łącz z elementami ocynkowanymi bo będą mieli do Ciebie pretensje że im kwas niszczysz. Tak mi kiedyś tłumaczył jak miałem stopy ocynkowane przyspawane .
ZU-Met Staram wgl unikać się spawania cynkowanych elementów.
ZU-Met będzie egzegfo pierwsze miejsce dla nas w tym miesiącu tak jak było w tamtym? 😀
Dzochar91 Dokładnie ale czasami po renowacji i piaskowaniu zostaje w zakamarkach to się robią takie gluty i ogólnie syf od farby
Dzochar91 To jeszcze nic obok mnie jest pseudo lakiernia która ma jeszcze sklep i kładą na kartonach po chipsach np i po deszczu odbijają się napisy 🙂
Boguslaw Nie mam pojęcia idziemy łeb w łeb 😃
ZU-Met Ori reklama leys
Dzochar91 Szwagier u niego pracowal. Wiesz jaki wstyd jak jedziesz na montaż barierki a tam się lays odbija który wcale nie chce zejść 🤣
ZU-Met Al zobacz ludzie nie mają skrupułów żeby coś takiego klientowi zamontować... Masakra...
Miodek tam się akurat liczy ilość wybil sie na panelach 3d. Najlepsze jak ktoś pytał co to jest to chłopaki mówili że nie będą zmywać bo się porysuje i po pierwszym deszczu zejdzie 🤣
A mówiłem że będę pracował w wigilię🙂 stojak na choinkę musiałem zrobić bo plastikowy odmówił posłuszeństwa 🤣
Dziękuję GPPH za kartkę , w dzisiejszych czasach już ich coraz mniej tylko nic nie znaczące SMS. Dla całego zespołu @GPPH oraz forumowiczom szczęśliwego nowego Roku 2022.