ZU-Met No meble to tak min 100/120 przynajmniej ja a czasami i jeszcze drobniejsza
Dzochar91 Ja praktycznie wszystko maluje drobna struktura. Mam w domu wzornik i praktyczne każdemu się podoba bo głęboki mat.
ZU-Met Nie potrzeba aż tak drobnej oscylacji pod proszek. Ja jade 40 na oscylacji i proszek wszystko pięknie zalewa
Stal-Fun Tez tak mi się wydaje po 120 to praktycznie lustro jest
Kupiłem z nortona w domu zobaczymy co warta 🙂
ZU-Met będziesz rdze czyścił
ZU-Met No właśnie
Boguslaw nie wiem czy mi się będzie w całości chciało zobaczymy 🙂
@Boguslaw Mistrzostwo świata farba idzie jak głupia. Na ile wystarcza mniej więcej ?
ZU-Met wiem wiem też się przekonałem że ta tarcza 🛡 jest super
Boguslaw Wyskakiwal błąd że mam odświeżyć a mimo wszystko się dodało 4 razy 🤣
ZU-Met u mnie to samo przed chwilą
Pogoda dopisała to zamontowałem ramki pod reklamę z oświetleniem🙂 kolejny klient zadowolony.
ZU-Met Ładnie wyszło 🤑
Testowaliscie już nowe fibry 3m te fioletowe? Idzie jeszcze lepiej niż zwykła 36+
ZU-Met ja próbowałem fioletowe z vsm też spoko
suszi8512 Nie wiem jakoś do innych firm nie mam zaufania kupiłem kiedyś nortona niby dwa razy tańszy ale trzeba 4 sztuki na jedną 3m
ZU-Met Gdzie kupiłeś?
Miodek Na allegro zamówiłem przy okazji jak brałem zwykle. Cena nie zachęca jeszcze ale chciałem wypróbować🙂
ZU-Met Norton pod względem fibr to badziew. Tylko tarcze do ciecia ma dobre
Dzochar91 No powiem Ci że pięknie się wszystko spasowało nie robiłem nigdy i jakoś mi brakowało koncepcji na to światło ale ostatecznie wyszło bardzo dobrze 🙂 górna część jest dokręcana i zamyka całość.