Widok całości i mały pochwyt na górę jeszcze 🙂
Co myślicie o takim patencie na spawanie zawiasów do bram w lini?
ZU-Met Spoko pomysł.😁
ZU-Met myślę ze spoko opcja tylko bardziej szablon zrobić tzn ten pret/rurka plus kawałek kątownika zeby do stołu przykręcić. Te profile to tak specjalnie zardzewiałe czy taki kupujesz?
ZU-Met Jak Ci się chce taki zardzewiały spawać 😅.
suszi8512 Nie profil od sąsiada idzie w ocynk to nie będę czyścił.
suszi8512 do stołu nie bardzo przykręcać bo teraz jest 30 za chwilę bede robil z 60 to bym musiał coś podkładać 🙂 to rurka nierdzewna dosyć sztywna
suszi8512 moje rzadko idą do ocynku ale zawsze czyste i nie zardzewiałe, lepiej czyste się spawa i nie brudzą rąk.
Boguslaw fakt czyste lepiej ale to tylko bramą pod panel parę spawów i gotowe 🙂
Dzochar91 akurat spawać to się spawa normalnie 🙂
ZU-Met No nie wiem, ja jak taki kupię jak już nie ma wyjścia, to wszystko czyścimy w miejscu spawania. Ale wsumie nawet ładny zawsze się zabiela tylko mnie się pyli.
Dzochar91 też by pasowało to oczyścić ale taki jest to z takiego mu zrobię 🙂
Dzochar91 włosy murzyna zakupiłem i czyszczą super 👌
ZU-Met No jasne, + 20% 😅😁
Dzochar91 Grzegorz Brodala czeka np aż mu zardzewieja bo lepiej się piaskuje 🙂
ZU-Met bo piasek się nie ślizga wtedy
Boguslaw Właśnie też muszę kupić bo dużo dobrego o tej tarczy słyszę. Masz jakiejs firmy?
ZU-Met nawet nie wiem z jakiej to było bo fibry tylko 3M
Boguslaw U mnie prawie wszystko fibra się działa chyba że mebel to wtedy oscylacyjna dochodzi
Boguslaw No fibry to wiadomo. Wczoraj mi przyszły te fioletowe zobaczymy co to za cudo a murzyn to był tylko z trzpieniem to mi nie pasuje wolał bym na szlifierke
Dzochar91 No ja też jak w ocynk to 36 jak meble to 60+ i oscylacja 60 a w narożnikach pilnikiem🙂
ZU-Met No meble to tak min 100/120 przynajmniej ja a czasami i jeszcze drobniejsza
ZU-Met Nie potrzeba aż tak drobnej oscylacji pod proszek. Ja jade 40 na oscylacji i proszek wszystko pięknie zalewa