ZU-Met no i sciski do stołu oczywiscie
Boguslaw ściski sobie dorobię sam resztę bo mam kilka jak robiłem na kobyłkach .
Boguslaw ten podstawowy zestaw nr1 trochę mało ale może dam komuś na laser i zrobię sam resztę.
Bariereczka gotowa. Spawy oszlifowane na błysk, otwory które możliwe ukryte a jak są to raczej w niewidocznym miejscu. Myślę że klient będzie zadowolony. I mój patent na prostowanie marek do montażu. 🙂
Od dziś oficjalnie ZU-Met 🙂
ZU-Met szukać w GUS??
24h na przetworzenie to być może jeszcze nic nie ma
ZU-Met jeszcze zadbaj o wyświetlanie na Google i oferteo
Wszystko z czasem🙂 już teraz muszę część zleceń odmawiać albo przesuwać bo ciężko mi się wyrobić🙂
Koledzy potrzebuje kółka skrętne to wanien na wióry, ogólnie wanny nie są ciężkie ale przez operatorów wózka krzywią się mocowania tzn. Te blachy boczne. Macie coś sprawdzonego lub bardziej centralnie na środku?
Pierwsze dzrzwi przesuwne loftowe gotowe. Dziekuje @Jeklowo za pomoc. Zostało jeszcze zamówić szybę i blachę 2mm na doł
ZU-Met No i super się to prezentuje, a jak dojdzie kolor to już wgl 💪 cieszę się, że w jakiś sposób mogłem pomóc i oczywiście jeśli będę mógł kiedyś znowu coś poradzić to bardzo chętnie 😉 także życzę powodzenia w dalszej części projektu !👊
Jeklowo co prawda trochę inne profile niz u Ciebie ale było trzeba się dopasować do już istniejących, rama z 40x40 a ramki z pełnej 10.
ZU-Met ja unikam pełnych, żeby nie robić dodatkowego ciężaru. Wiem, że jest dostępny profil 10x10, ale chyba ze ścianka 1 mm.
Jeklowo no wiem ale pewnie wygląda podobnie do 15x15 czuyli zadołowany i duży promień.
ZU-Met nie pracowałem jeszcze na profilu 10x10 wiec nie wiem jak on się zachowuje podczas obróbki. Tyle wiem, że jest i może będzie kiedyś okazja na nim popracować.
Jeklowo pręt przynajmniej jest ładnie kwadratowy. Zrobiłem rączkę z 15x15 to cały trzeba drzeć bo na środku jest wgłębienie
ZU-Met jak nie zapomnę i zdążę przed malowaniem to postaram się podesłać zdjęcia z obróbki właśnie profilu 15x15, bo właśnie go wczoraj skończyłem i w poniedziałek jedzie do proszku. Też robiłem drzwi loftowe tylko podwójnie otwierane.
Jeklowo Bardzo chętnie zobaczę szczegóły jak robisz bo na zdjęciach te Twoje barierki i drzwi to bajka🙂
ZU-Met zdjęcia i tak nie pokażą tego jak to wygląda na żywo, ale coś tam zawsze idzie zobaczyc 😉