ZU-Met i to ma być pismo techniczne? 😀
Boguslaw taki dostałem z takiego korzystam. Do tego klasyka część wymiarów w cm część w mm ale to już sobie poprawiłem
ZU-Met najlepsze co może być ktoś ci robi rysunek i podaje wymiar w metrach centymetrach i milimetrach 😂😂😂😂🤦🤦🤦. Też miałem takich asów. Kiedyś przygotowałem gościowi taki projekt według jego wymiarów to się pytał co to jest?😂😂😂😂
Miodek ja wiedziałem że zamiast 40 ma być 400 ale pasowało by zrobić tak samo🙂
ZU-Met no tacy najlepsi a ty się potem domyślaj o o chodzi co i jak
suszi8512 powiedział że to podstawy do szafy i komody to akurat można sobie to wyobrazić ale nieraz są takie rzeczy że nawet nie wiesz co to jest a wymiary jakieś różne.
Stoliczki gotowe🙂
ZU-Met jakieś nie zardzewiał czystrze niż płot
Boguslaw specjalnie czyściłem szczotka 😆
ZU-Met o widzisz teraz do zdjęcia wygląda dało się. 😀
Boguslaw ale ogólnie ten profil to tragedia. Nie dość że zardzewiały to jeszcze się okazało że jakiś kopnięty na bok lekko jeden bok. Nie chciało mi sie jechać na skład ze stala tylko kupiłem w budowlanym obok to mam🤣
Boguslaw jeden dobry opie...l i od razu są efekty 🤣
ZU-Met Heh, w budowlanym to worki z cementem a nie profile 🤣😉
Dzochar91 no tak ale kiedyś brałem to były spoko ale z 2 a te są 1.5. Masakra jakaś taniej było bo zardzewiały ale nie. warto
ZU-Met Taki stan to IIgat
Dzochar91 teraz to mam wrażenie że większość to drugi gatunek. Kiedyś 80x20 i 60x20 proste a teraz 20 zapadnięte a dłuższe z jednej strony lekko wybrzuszone.
Montujemy, mam nadzieje ze pogoda dopisze bo pochmurno trochę🙂
ZU-Met teraz ładne są
ZU-Met No i elegandzko 💪 Oby więcej prostych i dobrze płatnych zleceń 😋💪
ZU-Met Super pomysł i bardzo ładne wykonanie.😎💪
ZU-Met to do montażu tego żeś tyle Fischerów nakupił
Boguslaw leżały dwa tygodnie na placu to gorsze były niż te 20 wczoraj. Dlatego bez sensu to czyścić jak i tak idzie do kwasu albo na śrutownik 🙂
AkamanoxD robota prosta ale inwestor wymagający a betony krzywy jak diabli, różnicę kilka cm.